https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 4.276 novih okužb, 19 oseb je umrlo

17.11.2021  

 V torek je bilo potrjenih 4.276 novih okužb. 

Včeraj so opravili 10.046 PCR testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 42,6-odstoten, potrdili so 4.276 okužb. 

V državi je trenutno 46.243 aktivno okuženih z novim koronavirusom.

Vir: NIJZ 

Hospitaliziranih je 1.095 oseb, od tega 251 na intenzivni negi, kar je največ od začetka epidemije. Najmlajši hospitalizirani bolnik je star 20 let.

19 oseb s covidom-19 je umrlo. Skupno število umrlih tako znaša 4.975.  

Naslovna FOTO: Pixabay 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.11.2021 ob 10:34 gost

      Komu še kaj ti ni jasno. ČE SI CEPLJEN, SE LAHKO PONOVNO OKUŽIŠ, če pa upoštevaš zaščitne ukrepe, je verjetnost okužbe pač manjša. Če pa se kot cepljeni okužiš, je prebolevnost blažja in po nepotrebnem ne zasedaš bolniških postelj, katere rabijo ljudje z drugimi boleznimi. Ampak to je za ene že višja matematika.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.11.2021 ob 10:41 gost

      Ta vse strašne srevilke so samo vladi debilni na mlin. Da v miru lahko kadru je, krade, zavaja glupi narod itd. SDS Petrol, Telekom, železnice itd, nsi energetiko, smc počivaušek Sava turizem, DeSUS simeonovič palsek smuk obala Koper parcele. In se še bo nadeljevalo.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.