https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Prijeli šest tujcev, ki so nezakonito vstopili v državo

20.11.2021 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, osem kaznivih dejanj, eno kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in požar. Zasežena sta bila dva osebna avtomobila. 

Policisti so obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih je ena oseba utrpela lažje telesne poškodbe.

Zasežena sta bila dva osebna avtomobila, katerih voznika nista izpolnjevala pogojev za vožnjo v cestnem prometu. 

V naselju Ljutomer je bil zaustavljeni tujec, kateri je v vozilu prevažal šest oseb, ki so v Republiko Slovenijo vstopile na nedovoljen način. 

S področja kriminalitete je bila obravnavana še goljufija, tatvina kolesa, grožnja in zalezovanje, poškodovanje tuje stvari, povzročitev lahke telesne poškodbe ter tatvina mobilnega telefona.

Pogostejše meritve hitrosti bodo danes na območju policijske postaje Murska Sobota.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.11.2021 ob 8:32 gost

      Ni 6 tujcev vsak dan je več kot 40 ali se več. Ampak o tem se ne sme poročati ker je maršal TVITO to prepovedal. Novinarji so v Sloveniji že kot na Poljskem Madžarskem in pred drugo svetovno vojno. Nič se ne sme vedeti kaj se tukaj dogaja. Isto kot na Kitajskem molk, molk, molk.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.11.2021 ob 8:43 gost

      GOVEDO.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.11.2021 ob 10:43 gost gost

      BREZ PROBLEMA OPOZICIJA JIH VZAME SAKŠI PET ŠE V SOBOTI BOJDO NAJ IDU LISTJE V PARK GRMADIT KAK TO VEN VIJDI UŽAS ZDRAVI OSTANITE

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.11.2021 ob 11:21 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Ne blebetajte,škof zamaščeni(Simon zalijti dubrounički je tüdi tü),je pravu,nekaj trbej za lidij napraviti,kühajmu jin kuprivuv čajček...samu brez cukra,tou košta.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.