https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Sobočanke doma izgubile proti drugi ekipi Branika

21.11.2021  

V 4. krogu 2. DOL vzhod so igralke ŽOK Sobota v dvorani OŠ II gostile ekipo Nova KBM Branik II in izgubile z 1 : 3.

ŽOK SOBOTA 1:3 NOVA KBM BRANIK II

(26:24, 22:25, 20:25, 23:25)

ŽOK Sobota: Kaja Saje, Lara Zelko, Ajda Kuhar, Ana Babič, Eva Klement, Pia Puklavec, Gaja Kuhar. Trener: Davorin Čeleš.

Nova KBM Branik II: Alja Družovec, Pia Senekovič, Tinkara Kavnik, Lira Pukl Verdel, Anja Farkaš, Ela Vlaisavljević, Maruša Pešut, Lorena Kešelj, Adriana Jelenko, Nika Pregl. Trener: Dejan Pušnik.

Soboške odbojkarice so minuli petek na domačem parketu gostile drugo ekipo Maribora, ki trenutno na prvenstveni lestvici zaseda tretje mesto. Domačinke so se tekom celotne tekme suvereno upirale Mariborčankam, tekma pa je v številnih preobratih ponudila gledljivo odbojko atraktivnih akcij.

Po nadvse izenačenem prvem nizu, ki ga je na razliko dveh točk dobila domača postava, so naslednji trije nizi pripadli ekipi Nove KBM Branika II.

Kot se za pravi odbojkarski dvoboj spodobi, so bile vse končnice nizov napete, saj sta se ekipi nenehno izmenjevali v vodstvu. Odločale so malenkosti, zmage pa se je po štirih odigranih odbojkarskih nizih na koncu veselila ekipa Maribora.

Prihajajoči petek, 26. novembra, je na sporedu že nova domača tekma, ko bodo Sobočanke v športni dvorani OŠ II Murska Sobota gostile ekipo Slovenj Gradca.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.