https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

TOP službe tega tedna v Pomurju

23.11.2021 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas preverili tudi tokrat, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih 60 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas.

POKRAJINSKA IN ŠTUDIJSKA KNJIŽNICA MURSKA SOBOTA išče BIBLIOTEKARJA. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje madžarskega in slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje, strokovni izpit bibliotekarske stroke z nazivom bibliotekar, poznavanje sistema Cobiss n eno leto delovnih izkušenj na delovnem mestu s področja kulturne dejavnosti. Delo se opravlja izmensko. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po po pošti do 27. novembra 2021. 

SAUBERMACHER KOMUNALA MURSKA SOBOTA išče RAČUNOVODJO. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba ter 3 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Zahtevajo osnovno računalniško znanje. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma e-pošti do 2. decembra 2021.

UPRAVA RS ZA VARNO HRANO, VETERINARSTVO IN VARSTVO RASTLIN MURSKA SOBOTA išče VETERINARJA. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 5 let delovnih izkušenj. Celotno besedilo javnega natečaja skupaj s pogoji in prijavnim obrazcem je objavljen na spletu GOV.SI v zbirki Delovna mesta. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 25. novembra 2021. 

RMB MODULARNA GRADNJA LENDAVA išče ARHITEKTA PRIPRAVNIKA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje nemškega jezika, osnovno računalniško znanje, napredno poznavanje Autocad ali Archicad in Microsoft Office. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti oziroma oddajo vlogo na spletni strani delodajalca do 27. novembra 2021.

ARCONT GORNJA RADGONA išče INŽENIRJA ZA RAZVOJ MONTAŽNIH BIVALNIH ENOT. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje nemškega jezika, smer študija gradbeništvo oziroma strojništvo, poznavanje metod konstruiranja in razvoja izdelkov, CAD modeliranje in osnovno poznavanje analiz s pomočjo numeričnih metod. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 1. decembra 2021. Prav tako iščejo INŽENIRJA ZA CAD MODELIRANJE. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika, izobrazba inž. strojništva oziroma gradbeništva, poznavanje metod dela s CAD orodji in dobro poznavanje pravil in zahtev za tehnično dokumentacijo. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 1. decembra 2021. 

ZDRAVSTVENI DOM GORNJA RADGONA išče ZOBOZDRAVNIKA BREZ SPECIALIZACIJE Z LICENCO PPD3. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje in opravljen strokovni izpit. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 16. decembra 2021. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

FOTO: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.11.2021 ob 7:52 gost

      Kake izobrazbe kake kompetence kake delavne iskušnje. Ja pa kaj še. Poglejte si vlado republike Slovenije in ministre. Eden nima primerne kopetene nobene eike nobene strokovnosti na svojem ministrskem stolčku. Imajo pa vsi po vrsti maslo na glavi vejo lagati sramotiti Slovenijo v Evropi ministera z sodstvo preganja davčna obravnava ga sodišče za ponarejanje listin. In vlada, Nsi stranka krščanskih vrednot ni glasovala za interpelacijo. Sramota za vlado kera nas zastopa svetu z takimi ministri keri nimajo masta niti v vratarski utici.

      20 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.11.2021 ob 8:29 Rdečkar gost

        Rdečkarji vas lovij panika,vse je zanič v Sloveniji.A uradne lestvice kažejo nači.Dela je preveč ,taka že falij delavcov gospodarska rast je velka.Vij rdečkarji pa v svojon slogi,samo mij lejko vladamo.Mogauče kdaj ,zdaj nej ka mate lepljive prste in ste dotalka nesposobni.Tau ste dokazali v zadnjih 70 letih.

        9 13 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.11.2021 ob 10:49 Jankoinmetka gost

        Ja pa kaj bi ti rad, da mi zobe ureja šivilja? Če je država preprana, ne rabiš bit še ti

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.11.2021 ob 7:59 gost

      Ja danes pa ta ista vlada pride v Prekmurje jest in pit pa malo rit mocit v Moravce. Ker za Prekmurje oni res nič in nič ne naredijo. Zakaj,,,, zato ker je Prekmurje že prodano Madžarom,,,, kajti ta bedak,,,, jauš grozni,,,, je ze dve vladi vodil in je v Prekmurju prodal pomurko, Muro, Panonijo, nafto, beltinko, itd.

      16 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.11.2021 ob 8:07 gost

      100% idiot - - - 7:59.Zdaj pa so prišli da poskušajo prodat tvojo PRAZNO GLAVO.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.11.2021 ob 8:29 gost

      Idiot si tij debil ker take gnoje zagovarjaš keri ti kradejo, lažejo, ne plačujejo davkov ti bedak pa moraš s tem še nim plačati davek,,,, štekas idiot. Hlapec rojeni za hlapca vzgojeni.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.11.2021 ob 8:42 Čergoli gost

      Išče se tudi čistilec auspucha - fašista jasharija. Po domače roraš Karči!!!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.11.2021 ob 10:51 gost

      No DF, danes boš pa prišel na svoj račun, tvoj ljubljeni vodja Janša ti bo osebno prišel na obisk in ti prinesel zaslužene solde, ki si si jih prislužil za večletno reklamo sds. Že vidim, kak si masten, sline si malo obriši z ust, ka danes boš ga pošteno cecal svojemu velikemu vodji.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.11.2021 ob 12:43 geza gost

      Vidite da se samo levonje oglašajo saj pa ni nič pametnega napisanega razen žalitev. Tole so potem ljudje za prihodnost!!???Boljše kot je nam ne more biti!!!!! tem socialcem pa je potrebno v prihodnosti narediti red!

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.11.2021 ob 14:55 gost

      Kaj pa pameten človek lahko pove o taki boli vladi. Kajti ves svet se zgraža nad vlado Slovenije kera je pred dvema letoma še uživala ugled. Zdaj smo pa porinjeni tja nekam za gvatemalo in neko Papa gvinejo.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      01.02.2022 ob 16:26 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.