https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V eksploziji nastalo za okrog 35 tisoč evrov škode

22.11.2021 ob 11:00  

Kot smo že poročali, je včeraj, malo pred 8. uro prišlo do eksplozije plinske jeklenke v naselju Martjanci, v občini Moravske Toplice.

Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je do eksplozije na brunarici prišlo zaradi uhajanja plina iz jeklenke.

Ena oseba je bila pri tem poškodovana in prepeljana v Splošno bolnišnico Murska Sobota, kjer je ostala na zdravljenju.

Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo. Po nestrokovni oceni je na brunarici nastalo za okrog 35.000 evrov škode, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Foto: PGD Tešanovci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.11.2021 ob 12:46 gost

      Tale porušena drvarnica je toliko vredna!!!!!!!!????????

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.11.2021 ob 17:56 gost

      To pa res ni bilo 10jurjev škode za tako drvarnico

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.