https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 177 novih okužb

24.11.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 8.618 PCR testiranj, potrjenih je bilo 3.144 novih okužb.   

V torek, 23. novembra, v Pomurju potrdili 177 novih okužb.

V torek so okužbe potrdili v 26 pomurskih občinah. 24 okužb so potrdili v Gornji Radgoni, 21 v Beltincih, 18 v Murski Soboti, 16 v Puconcih, po 13 v Lendavi in Ljutomeru, 9 v Tišini, 8 v Apačah, 7 v Radencih in Turnišču, 5 v Cankovi, Križevcih in Moravskih Toplicah, 4 v Odrancih, 3 v Gornjih Petrovcih, Gradu, Veliki Polani in Veržeju, 2 v Razkrižju in Šalovcih ter po eno v Črenšovcih, Dobrovniku, Kobilju, Kuzmi, Rogašovcih in Sv. Juriju ob Ščavnici.

V ponedeljek, 22. novembra, v Pomurju potrdili 166 novih okužb.

V ponedeljek so okužbe potrdili v 23 pomurskih občinah. 26 v Murski Soboti, 21 v Beltincih, 17 v Gornji Radgoni, 16 v Ljutomeru, 15 v Lendavi, 9 v Moravskih Toplicah, 8 v Turnišču, 7 v Puconcih, 6 v Križevcih in Sv. Juriju ob Ščavnici, 5 v Radencih in Tišini, 4 v Apačah, Kuzmi in Rogašovcih, 3 v Cankovi, 2 v Dobrovniku, Odrancih in Razkrižju, ter po eno v Črenšovcih, Gornjih Petrovcih, Šalovcih ter Veliki Polani.

V nedeljo, 21. novembra, v Pomurju potrdili 42 novih okužb.

V nedeljo so okužbe potrdili v 19 pomurskih občinah. 7 v Gornji Radgoni, 5 v Apačah in Murski Soboti, 3 v Beltincih in Ljutomeru, 2 v Dobrovniku, Kuzmi, Moravskih Toplicah, Tišini in Veržeju, ena okužba v Gornjih Petrovcih, Lendavi, Odrancih, Puconcih, Radencih, Rogašovcih, Svetem Juriju ob Ščavnici, Šalovcih in Turnišču.

V soboto, 20. novembra, v Pomurju potrdili 155 novih okužb.

V soboto so okužbe potrdili v 23 pomurskih občinah. 21 v Murski Soboti, 16 v Beltincih, 14 v Gornji Radgoni, 13 v Ljutomeru, 12 v Moravskih Toplicah, 11 v Lendavi, 9 v Puconcih, 8 v Apačah in Križevcih, 7 v Kuzmi in Razkrižju, 5 v Odrancih in na Tišini, 4 v Rogašovcih, 3 v Veržeju, 2 na Cankovi, Svetem Juriju ob Ščavnici, Turnišču in Črenšovcih, 1 v Dobrovniku, Gradu, Šalovcih in Gornjih Petrovcih.

V petek, 19. novembra, v Pomurju potrdili 145 novih okužb. 

V petek so okužbe potrdili v 23 pomurskih občinah. 25 v Lendavi, 16 v Gornji Radgoni, 14 v Murski Soboti, 11 v Beltincih, 10 v Moravskih Toplicah, 9 v Puconcih, 7 v Dobrovniku in Svetem Juriju ob Ščavnici, Radencih in Ljutomeru, 5 v Rogašovcih, 4 v Turnišču, 3 v Apačah in na Tišini, Križevcih in Gornjih Petrovcih, 2 v Črenšovcih, Odrancih, Razkrižju in Gradu, 1 v Šalovcih, Veržeju in Veliki Polani.

V četrtek, 18. novembra, v Pomurju potrdili 141 novih okužb.

V četrtek so okužbe potrdili v 24 pomurskih občinah. 25 v Lendavi, 21 v Murski Soboti, 16 v Ljutomeru, 11 v Beltincih, Gornji Radgoni, 8 v Apačah, 6 v Križevcih in Moravskih Toplicah, 5 v Radencih in Tišini, 3 v Dobrovniku, Veržeju in Rogaševcih, Razkrižju in Puconcih, 2 na Cankovi in Turnišču, Črenšovcih, 1 v Gornjih Petrovcih, Gradu, Kobilju, Odrancih, Svetem Juriju ob Ščavnici in Kuzmi.

V sredo, 17. novembra, v Pomurju potrdili 131 novih okužb.

V sredo so okužbe potrdili v 24 pomurskih občinah. 18 v Ljutomeru, 16 v Murski Soboti, 12 v Gornji Radgoni in Lendavi, 10 v Puconcih, 8 v Moravskih Toplicah, 7 v Beltincih in Križevcih, 6 v Apačah, Radencih in Tišini, 3 v Šalovcih in Turnišču, 2 na Cankovi, v Črenšovcih, Gradu, Odrancih, Svetem Juriju ob Ščavnici in Veržeju, ena okužba v Dobrovniku, Kobilju, Kuzmi, Razkrižju in Rogašovcih.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.11.2021 ob 9:53 TIK UU gost

      Pa kaj za vraga. Tempo se zmanjšuje. Tako ne bomo do konca zime zaščiteni. Dajmo se malo potruditi, da bo hitreje cirkusa konec

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.11.2021 ob 9:59 gost

      Včeraj je debil vladni tunin bil v tornišcaj pa že imajo dva bni 15 okuženih. To njim je prinesel darilo kovidek za zameno glasov na volitaj. Kajti tam so sami buziji SDS. To se vidi kako so zaostala občina so. Nič niso genuli od gda majo občino vse občine jih prehitevajo po levi in po desni.

      6 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.11.2021 ob 10:40 123 gost

        Čudno da pomurec dovoli komentarje, ker včeraj ni bilo mogoče ker so bili lopovi v Pomurju

        5 14 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.11.2021 ob 12:21 gost

        NE morejo napredovati ker imajo zblaznele ljudi med svojimi občani! V kratkem jih pospravijo --gamad pa bo napredek takojšen!

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.11.2021 ob 10:10 Karel K. gost

      Kaj, spet lahko komentiramo? Tam kjer so politični bogovi v ospredju ni dovoljeno povedati resnice. Se vidi, da smo že 30 let v diktaturi kot je to Kitajska kjer se enako ne sme povedati resnica o dejavnosti partijskih sekretarjev, kot je to seksualna zgodba z igralko tenisa. Kdo več verjame v vse te podatke. Maroborski UKC nima več postelj na intenzivni negi. Se morda že dogaja v Sloveniji Bergamo, ko se zadovoljujejo postelje na intenzivni, da se dovoli tolikim umreti, da lahko potem tiste iz navadnih oddelkov premestijo na intenzivne.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.11.2021 ob 10:35 gost

      Debela pedercina se je vceraj napusil Jansevega kurca. Vse za njegove solde, ki jih je vceraj pokasiral od svojega fuhrerja a ne Df????

      2 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.11.2021 ob 11:57 Gost gost

      Čarovnice so nam dale vetra

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.11.2021 ob 12:15 Karel K. gost

      Ekonomski in zdravstveni problem tega sveta so njegovi stari prebivalci. To trditev širijo politiki, špekulantski in roparski podjetniki in obema podrejeni ekonomisti. Zato ni izključeno, da je bil Covid-19 umetno ustvarjen z namenom, da se številčno razredči starajoča se populacija človeštva na tem planetu. Pri vsem tem je problem nastal, ker se tudi ti kateri bi naj ta virus naročili in ga izdelali, ne morejo izogniti njegovim posledicam, to je številčnemu redčenju.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.11.2021 ob 12:17 Karel K. gost

      Vedno manj je tistih, kateri vplačujejo v pokojninsko blagajno, to pa zaradi tega, ker je zaradi moderniziranja proizvodnje vedno manj zaposlenih. Politiki in roparji kapitala s to trditvijo problematizirajo in opravičujejo siromašenje državnih pokojninskih in zdravstvenih blagajn. Tovrstno razmišljanje je čista laž in sprenevedanje roparjev kapitala na tem svetu. Del dobička katerega ti poberejo zaradi modernizacije proizvodnje je potrebno preusmeriti v pokojninsko in zdravstveno blagajno ne pa da to pospravijo ti roparji in so vedno bogatejši. Sadove znanosti katere ustvarjalci in nosilci niso ti roparji kapitala in premoženja, morajo pobirati njeni ustvarjalci, to pa so visoko izobraženi ljudje in tisti kateri za stroji in povsod drugje ustvarijo dobrine na temelju tega razvoja. Znanstveniki, kateri ustvarjajo pogoje za modernizacijo proizvodnje, namesto, da bi dostojno živeli, živijo v relativno slabih življenjskih pogojih glede na to koliko prispevajo k vsesplošnemu razvoju. Enako usodo doživljajo tudi tisti kateri na temelju teh znanstvenih dosežkov proizvajajo izdelke in dobrine.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.11.2021 ob 12:23 gost

      Mij desni ki smo pri kopanji se NIČ NE BUNIMO!!!!!! levi socialci ki se jim pipice počasi zapirajo pa sedaj rohnijo kot avganistanci! gnoji !!!!

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.11.2021 ob 12:49 Človek gost

      Jes verjamem ka ji covid,ne verjamem ka jev bolnici puno ludi,ne verjamem pa ka je tak hudo,pa nasa vlada z vodjo JJ ne sprejme nikse ukrepe,čitas pa ka v bolnice prostovoljcob ne nucajo,ge je tu računica,

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      24.11.2021 ob 17:35 gost

      Bolni vladni bedaki danes iz kabineta vele pizdeka delajte od doma. Ti bedaki keri to priporočajo ljudem so včeraj po Prekmurju razna šali virus iz ene občine v drugo občino. Kaj sebi niso priporočali delo od doma. In od tega Prekmurci res nič ne bodo imeli kot dosedaj ko je to tele bilo na vladi ze dvakrat. Nikoli nič ni naredil za Prekmurje edino vse fabrike so se zaprle v njegovih mandatih. Mura, Nafta, Mesnica, mleko promet, beltinka, Itd.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.