https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Minister za finance na obisku v Pomurju

27.11.2021 ob 11:30  

V okviru regijskega obiska Pomurja je minister za finance Andrej Šircelj obiskal podjetje Cana Water, Paradajz iz Renkovec in Ocean Orchids, pa tudi Finančni urad v Murski Soboti, kjer se je srečal z direktorico Viktorijo Hudernik in sodelavci. 

Minister Šircelj je obiskal podjetje Cana Royal Water, kjer polnijo visoko kakovostno vodo iz izvira v Krajinskem parku Goričko. Podjetje izvaža v ZDA, Združeno kraljestvo, Kitajsko, Nemčijo in Poljsko. 

Sledil je sestanek na Finančni upravi v Murski Soboti, kjer se je minister Šircelj srečal z direktorico Viktorijo Hubernik in njenimi sodelavci, kjer se je seznanil z njihovim aktualnim delom. Stekla je beseda o nadgradnji znanja zaposlenih in možnosti nadaljnega izobraževanja.

Na obisku v podjetju Paradajz se je minister seznanil z razvojem podjetja, kjer pridelajo okoli 5.000 ton paradižnika na leto in tako pripomorejo k samooskrbi Slovenije.

Svoj delovni obisk v Pomurju pa je Šircelj zaključil z obiskom podjetja Ocean Orchids, ki je vodilni proizvajalec in tržnik orhidej v sredjni in jugovzhodni Evropi. Na tuji trg izvozijo več kot 80 odstotkov vseh rastlin. 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.