https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Zdravstvenem domu Murska Sobota dodatni termin cepljenja

25.11.2021 ob 8:20  

Iz Zdravstvenega doma Murska Sobota sporočajo, da bodo organizirali dodaten termin cepljenja proti covid-19.

Dodaten termin cepljenja bo v soboto, 27. novembra 2021 od 8. do 15. ure.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.11.2021 ob 9:44 soul hunter gost

      pfujjjjj ....gift ne hvala.....sem naravno prebolel......ne pa testno cepivo..za katero se sami ne vedo kako bo....saj so sami rekli,da je testno......in poznam 2ki imata posledice dozivljenske....cepilci kaj te rekli..ni boljse da ti mati narava naredi imunost......ne pa umetno..je za razmislit kaj bo cez cas z vami

      6 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.11.2021 ob 11:07 Cepite se gost

      Ne morem razumeti ljudi, ki tako razmisljajo. Kaj bo takrat, ko se slucajno okuzis in se znajdes na razpiratorju? Ne bos mogel nicesar. Prosil bos nekoga, da ti pomaga, ce bos sploh lahko. Je z vami, ki nasprotujete cepljenju res vse vredu.

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.11.2021 ob 20:29 souh hunter gost

      se pravi, po tvojem je 2/3 sveta (pusti Afriko ,pa podobne- nimajo cepiva) blesavuga n boste ostali samo vi necepilci. V nebesih se vidimo, če prej tam ne boste okostnjaki, počakajte nas vsaj nekaj let s kožo in lasmi.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.