https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pomurski judoisti uspešni na mednarodnem turnirju v Ljubljani

26.11.2021  

V soboto, 20. novembra, je v Ljubljani potekal tradicionalni 57. Mednarodni turnir Mini Nagaoka v judu. Tekmovanja se je udeležilo 262 tekmovalk in tekmovalcev iz 34 klubov in štirih držav, in sicer Slovenije, Hrvaške, Avstrije in Bosne in Hercegovine. Uspešni so bili tudi pomurski judoisti.

Tekmovalke in tekmovalci iz Judo kluba Murska Sobota so v starostni kategoriji U12 nastopili več kot odlično, saj so postali skupni zmagovalci te starostne kategorije in tako domov odnesli velik pokal.

U12, mlajše deklice

1. mesto Tia Lukač (do 48 kg)

U12, mlajši dečki

3. mesto Ben Kokol (do 35 kg)

2. mesto Luka Smodiš (do 38 kg)

2. mesto Urban Klarič (do 46 kg)

2. mesto Mitja Korošak (+ 66 kg)

U14, starejši dečki

1. mesto Klemen Vinkovič (+ 66 kg)

U16, mlajši kadeti

5. mesto Oskar Balažic (do 60 kg)

9. mesto Matic Klemenčič (do 73 kg)

 

Foto: JK Murska Sobota

Odlično so se odrezali tudi tekmovalci Judo kluba Klima Center Tratnjek Beltinci, ki so tokrat zaradi šolskih karanten nastopili v okrnjeni izvedbi s tremi tekmovalci.

U12, mlajši dečki

1. mesto Mai Žižek (do 42 kg)

U14, starejši dečki

3. mesto Bor Patrik Burjan (do 42 kg)

U16, mlajše kadetinje

3. mesto Veronika Horvat (do 63 kg)

Beltinski judoisti so se udeležili tudi drugega dela turnirja Nagaoka za kadete, mlajše člane in člane, ki je potekal v nedeljo. Zbralo se je 190 tekmovalcev iz 25 klubov.

Tekmovalka Kaja Baler je osvojila medaljo v vseh treh starostnih skupinah. Pri kadetinjah je zasedla drugo mesto, pri mlajših članicah je osvojila prvo mesto in pri članicah drugo mesto.

Foto: JK Klima Center Tratnjek Beltinci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.11.2021 ob 12:36 nikolaus gost

      ge pa je prekmurski vseznalec nikolaus?strki so njemi zaspali?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.