https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 141 novih okužb

28.11.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 3.402 PCR testiranj, potrjenih je bilo 1.478 novih okužb.   

V soboto, 27. novembra, v Pomurju potrdili 141 novih okužb.

V soboto so okužbe potrdili v 24 pomurskih občinah. 24 v Murski Soboti, 18 v Lendavi, 15 v Beltincih in Gornji Radgoni, 13 v Ljutomeru, 7 v Puconcih, 6 v Apačah in Rogašovcih, 5 v Gornjih Petrovcih, 4 v Radencih, Sv. Juriju ob Ščavnici in Turnišču, 3 v Razkrižju in Tišini, 2 v Črenšovcih, Dobrovniku, Križevcih in Moravskih Toplicah ter 1 v Cankovi, Gradu, Kuzmi, Šalovcih, Veliki Polani in Veržeju.

V petek, 26. novembra, v Pomurju potrdili 106 novih okužb. 

V petek so okužbe potrdili v 22 pomurskih občinah. 18 v Beltincih, 17 v Gornji Radgoni, 16 v Murski Soboti, 8 v Lendavi, 6 v Radencih, 5 v Puconcih in Rogašovcih, 4 v Moravskih Toplicah, 3 v Gornjih Petrovcih, Gradu, Križevcih in Tišini, 2 v Cankovi, Črenšovcih, Dobrovniku, Ljutomeru in Sv. Juriju ob Ščavnici ter eno v Apačah, Kuzmi, Razkrižju, Šalovcih in Turnišču.

V četrtek, 25. novembra, v Pomurju potrdili 148 novih okužb.

V četrtek so okužbe potrdili v 26 pomurskih občinah. 19 v Beltincih, 18 v Gornji Radgoni, 14 v Lendavi, 13 Ljutomeru, 12 v Murski Soboti, 9 v Moravskih Toplicah in Rogašovcih, 8 v Puconcih, 6 v Radencih, 5 v Gornjih Petrovcih in Tišini, 4 v Apačah, Križevcih in Kuzmi, 2 v Cankovi, Dobrovniku, Kobilju, Šalovcih, Turnišču in Veliki Polani ter po eno v Črenšovcih, Gradu, Odrancih, Razkrižju, Sv. Juriju ob Ščavnici in Veržeju.

V sredo, 24. novembra, v Pomurju potrdili 127 novih okužb.

V sredo so okužbe potrdili v 24 pomurskih občinah. 15 v Ljutomeru in Murski Soboti, 14 v Beltincih in Gornji Radgoni, 9 v Puconcih, 7 v Moravskih Toplicah, 5 v Križevcih, Lendavi, Odrancih, Radencih in Rogašovcih, 4 v Gornjih Petrovcih, Kuzmi in Šalovcih, 3 v Sv. Juriju ob Ščavnici in Turnišču, 2 v Cankovi in Tišini ter po eno v Apačah, Črenšovcih, Dobrovniku, Gradu, Razkrižju ter Veliki Polani.

V torek, 23. novembra, v Pomurju potrdili 177 novih okužb.

V torek so okužbe potrdili v 26 pomurskih občinah. 24 okužb so potrdili v Gornji Radgoni, 21 v Beltincih, 18 v Murski Soboti, 16 v Puconcih, po 13 v Lendavi in Ljutomeru, 9 v Tišini, 8 v Apačah, 7 v Radencih in Turnišču, 5 v Cankovi, Križevcih in Moravskih Toplicah, 4 v Odrancih, 3 v Gornjih Petrovcih, Gradu, Veliki Polani in Veržeju, 2 v Razkrižju in Šalovcih ter po eno v Črenšovcih, Dobrovniku, Kobilju, Kuzmi, Rogašovcih in Sv. Juriju ob Ščavnici.

V ponedeljek, 22. novembra, v Pomurju potrdili 166 novih okužb.

V ponedeljek so okužbe potrdili v 23 pomurskih občinah. 26 v Murski Soboti, 21 v Beltincih, 17 v Gornji Radgoni, 16 v Ljutomeru, 15 v Lendavi, 9 v Moravskih Toplicah, 8 v Turnišču, 7 v Puconcih, 6 v Križevcih in Sv. Juriju ob Ščavnici, 5 v Radencih in Tišini, 4 v Apačah, Kuzmi in Rogašovcih, 3 v Cankovi, 2 v Dobrovniku, Odrancih in Razkrižju, ter po eno v Črenšovcih, Gornjih Petrovcih, Šalovcih ter Veliki Polani.

V nedeljo, 21. novembra, v Pomurju potrdili 42 novih okužb.

V nedeljo so okužbe potrdili v 19 pomurskih občinah. 7 v Gornji Radgoni, 5 v Apačah in Murski Soboti, 3 v Beltincih in Ljutomeru, 2 v Dobrovniku, Kuzmi, Moravskih Toplicah, Tišini in Veržeju, ena okužba v Gornjih Petrovcih, Lendavi, Odrancih, Puconcih, Radencih, Rogašovcih, Svetem Juriju ob Ščavnici, Šalovcih in Turnišču.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.11.2021 ob 10:25 gost

      Karel Kozic, v tvoji Avstriji, v Gradcu, na protestih več kot 30.000 ljudi. In še v veliko drugih mestih. So tudi tam Balkanci?

      16 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 18:54 kilonja gost

        Večinoma so na ulicaj Balkanci in pripadniki rdečih ki bi se radi dokopali oblasti . Debeli debeli če bi malo hodil po Gradcu v zadnjih desetih letih bi videl da prevladujejo tvoji čevapčičarji in kozojebi afriški in arabski .

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.11.2021 ob 10:49 Karel K. gost

      Človek je lahko sam sebi sovražnik Do tega statusa so ga pripeljali roparska politika, ekonomija in podjetništvo. Da bi nosilci teh dejavnosti preživeli, uživali in bogateli, se je za to izkoriščan človek pripravljen žrtvovati, podati na ulice in demonstrirati v svojo škodo. Za to trditev so dokaz pravkar potekajoče demonstracije proti ukrepom za zajezitev Covid-19 in proti cepljenju. Zgoraj našteti so ljudi toliko zmanipulirali z negativno propagando, da več ne razlikujejo razmerja med demokracijo in diktaturo.

      6 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 10:54 gost

        Ti staček res verjameš vsaki besedi in vsaki sliki, ki prihaja iz TV škatle. Ni ti pomoči, možgane so ti speglali do konca.

        16 6 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.11.2021 ob 10:50 gost

      Kak te ne ves, da je v Avstriji vec balkancev in crnuhov kot Avstrijcev? Aja, ti se nikoli nisi bil tam da bi to videl.

      6 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 10:55 gost

        A DO ZDAJ SO BILI NAJVEČJI DEMOKRATI, NAPREDNI LJUDJE, MI PA BALKANCI. ZDAJ SO PA ONI BALKANCI? KAJ SMO POTEM MI?

        14 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.11.2021 ob 10:50 Karel K. gost

      Covid-19 je diktatura, ne pa borba proti tej zahrbtni in težki bolezni. Ta bolezen nam krati človeške pravice in svoboščine, saj si prizadeva, da nas ubije, iztrebi ali pa nas hoče utišati in prisiliti živeti v strahu, pomanjkanju in izolirano. Če to bolezen primerjamo s sodobnimi diktatorji in diktatorskimi režimi kot so Un, Erdogan, Lukašenko, Ši Džinping, Orban, slovenski titoisti, ugotovimo, da nam ravno tako kot našteti preprečuje svobodno živeti, se družiti, gibati in tudi govoriti. Torej nam krši osnovne človekove pravice.

      4 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 11:00 gost

        Kako, da se to ne dogaja na Švedskem, v Texasu, na Floridi, na Japonskem, v Kitajski, .............. temveč samo v tistih državah, ki jih vodita Nemčija in ZDA???????????????????????

        14 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 18:59 kilonja gost

        Kdo ti kaj prepoveduje, ne razumem ? Kam ne smeš ? Vsi sistemi so v bistvu enaki, v socializmu nisi nič smel govoriti v liberalni demokraciji pa lahko govoriš vse če rečeš denimo kaj proti svobodnomislecem pa greš v zapor , pa smo spet tam kjer smo bili. Ljubčeki, edini svobodni sistem boste imeli če si date transplantirati škrge in greste živet na dno morja, pa še tam vlada neka hirearhija, vse ostalo kaj jamrate tu o SVOBODI je politično motivirano nič, drugega, bodo prišli na oblast rdeči pa se bo zgodba obrnila. Kar je za nekoga dobro je za drugega lahko slabo tako to gre.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.11.2021 ob 10:54 Karel K. gost

      Ti ljudje več sploh ne vedo proti komu ali čemu demonstrirajo. Ti ljudje nasedajo bedakom kateri razpihujejo norosti o Covid-19 in cepljenju in so zmanipulirani. Če bi te bedake že pred letom dni spravili v karantene, danes nebi imeli problema z četrtim valom, z omikronom in nobeno mutacijo, saj bi se ljudje ravnali po navodilih stroke in bi se zaščitili, in cepili.

      8 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.11.2021 ob 10:55 2022 gost

      Javna gonja proti zdravnikov sem lahko nadaljuje, dejstva pa bodo govorila sama zase. Dejstvo je, da imamo zdravnikov v državi podpovprečno malo. Dejstvo je, da so obstoječi zdravniki nezadovoljni in da je vzdušje med tistimi, ki delajo v javnem sektorju slabo. Dejstvo je, da so delovni pogoji v Sloveniji tako slabi, da niti Srbi, niti Makedonci niso več zainteresirani za delo pri nas, mogoče imamo kaj šanse, da privabimo koga iz Bosne ali Kosova. Dejstvo je, da generacije 45 plus ne bodo odšle v tujino, ampak bodo v službah ostale do penzije. Generacije od 45 do 60 bodo iskale izhod iz nedelujočega javnega zdravstva, saj je zelo nestimulativno delati v okoljih, kjer je bolnik na zadnjem mestu, na prvem pa birokratske ovire, nefleksibilnost sistema, neurejen informacijski sistem, ves čas pa si ob vseh naporih in obremenitvah izpostavljen medijskemu linču in demoniziranju. Mladim pa je svet odprt. Njihova mentaliteta drugačna. In če bodo videli, da tukaj ne morejo izpolnjevati svojega poslanstva in uporabljati svojega znanja ter biti za to ustrezno nagrajeni, bodo pač šli drugam. Nič več niso dolžni svoji državi, kot npr. ekonomisti, informatiki, farmacevti ali odvetniki, ki so se tudi izšolali na stroške davkoplačevalcev. Ljudje pa se bodo morali odločiti, da začnejo zaradi problemov v zdravstvu naslavljati tiste, ki so odgovorni za organizacijo zdravstvenega sistema. Ker zdravniki to niso

      9 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 12:39 Karel K. gost

        Ne moti me, če mojim komentarjem pripenjate minuse, to pa, da ste pripeli temu komentarju minuse pa kažete svojo plitvo intelektualno stanje. Ta resnični komentar in ti minusi povedo, da v Sloveniji še vedno naravoslovje nima mesta in spoštovanja le družboslovje je zveličavno kjer je tisti v prednosti kateri je dober retorik, na koncu pa nič ne pove. Zato ni v ddržavi zadosti zdravnikov in inženirejv, saj prosperirajo tisti kateri so nafilani z razširjanjem poliitčne in strokovne propagande. Zato pa ta država ne more preživeti in so te razmere smrt za preživetje slovenskega naroda, tudi v sedanji dobi razširjanja vbirusa, saj ljudje , tudi na tem portalu poveličujejo bedake kateri razširjajo neko svojo teorijo o neobstoju virusa in so proti cepljenju in ta virus zlorabljajo za politično propagando svoje maloumne poliitčne usmeritve. Tega ni na svetu še manj pa v demokratičnih in razvitih zahodnih državah kjer se vsi borijo proti razpečevanju virusa ali so na oblasti ali v opoziciji, v Sloveniji pa Kulovci in njim podobni bedaki v smislu realnosti razširjajo namerno propagando teorije zarote.

        5 13 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 13:14 gost

        Karel Kozic, v tej mali Sloveniji imamo več kot 7.000 zdravnikov, samo v bolnišnici Rakičan je zaposlenih skoraj 200 zdravnikov.

        10 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 19:04 kilonja gost

        Bistvena težava zdravniškega poklica je pohlep .Določeni zdravniki zasedajo 5 položajev, določeni 3, določeni imajo dvojno službo, eno v javnem eno v zasebne sektorju, pohlep in potem pridejo mladi zdravniki ki jih tudi ženeta predvsem slava in denar in ne pridejo do korita pa užaljeni gredo v tujino, ne zaradi ugodnih delovnih razmer, ampak zgolj in samo zaradi denarja .

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.11.2021 ob 10:55 2022 gost

      Dejstva o plačah zdravnikov: specializant, ko začne z delom, je uvrščen v 38. plačni razred, kar znese nekje 1200€ neto. Med specializacijo že po parih mesecih sprejema odgovornost in odločitve o zdravljenju pacientov, opravlja delo kot samostojen zdravnik, le za težje primere ima možnost posveta z mentorjem. Z vsakim letom pridobiva težje primere, več odgovornosti. Z vsakim letom pa se mu plača dvigne za 1-2 plačna razreda, kar je nekje med 40 in 80 €. Tekom specializacije, torej po 5 letih, lahko doseže neto plačo nekje 1600 do 1700(45-47. plačni razred) preden zaključi specializacijo. Po zaključeni specializaciji postane mladi specialist s plačo približno 1800(47. razred približno). Če se vam to zdijo dobre plače, za ves vložen trud med študijem, odgovornost za zdravje ljudi, odločitve, ki jih sprejemajo, stalno izobraževanje, vse obremenitve.. Tudi prav, samo želim predstaviti dejstva. In dejstva zgovorno govorijo, zakaj ljudje odhajajo.. Dodatno bi izpostavil tudi slabe delovne pogoje, logistično zaostal in rigiden sistem, nastrojenost ljudi proti sistemu. Za ilustracijo bi dodal sosednjo Avstrijo, kamor kolegi odhajajo. Pogoji dela so neprimerno boljši, plače pa 2x toliko, kar je pri nas. Naj si vsak ustvari svoje mnenje o tem, samo naj imajo ljudje pred sabo dejstva, ko si ustvarjajo mnenje.

      9 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 11:15 gost

        Kako so potem zdravniki v UKC Ljubljana služili mesečno od 20.000 evrov do 27.000 evrov ( bruto )? Zdravnik specializant je praktično vajenec in ne more delati kot mojster in imeti mojstrovo plačo. V Avstriji so tudi življenski stroški veliko višji, tudi delavci imajo tam veliko višje plače kot pri nas. Bi morali potem vsi delavci na delo v Avstrijo. Najprej delajte v Sloveniji vsaj deset let, da davkoplačevalcem povrnete stroške študija in izobraževanja, potem so vam vrata v tujino odprta, prej pa ne bi smela biti.

        19 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 11:22 gost

        Pozabil si zapisati, da lahko zdravnik specializant napreduje v 53. plačni razred kjer je osnovna neto plača 2.150 evrov.

        18 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 12:46 Karel K. gost

        SWaj se vidi kakšno je vzdušje in realnost v Sloveniji. V tem trenutku je največji problem za slovenske medije to, da je odstopil direktor ljubljanske drame, je največji problem kultura, kjer se je zbralo kaj dobrega največ pa slabega. Tu so zbrani tudi ljudje ki ne vedo nič početi v življenju, potem potegnejo tri črte navzkriž in s pomočjo medijev to razglasijo za kulturo prve vrtzste, svetovnih razsežnosti. Ljudje kateri niso nikoli drgnili fakultetnih klopi ali pa so obiskali fakultete le ob vpisu in ob podelitvi diplom lahko le podajo minuse na takšen resnični komentar, kjer se zaničuje odgovornost in delo zdravnikov. Če pa zadravnik naredi kakšno napako pri delu potem pa bi ga linčali. Kar se tiče teh plač, to je posledica Kulove politične skupine kateri so imeli nastavljen takšni plačni sistem v izrednih razmerah in to b glavnem zaradi tega, da bi zaslužili tisti kateri nimajo nič skupnega s temi razmerami in družboslovci, ne pa zdravniki inženirji in podobni kateri se borijo z zdravstvenimi ali naravnimi katastrofami.

        3 14 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 13:21 gost

        Karel Kozic ti resnično nimaš pojma o ničemer. Plačni sistem je napravil desničar Gregor Virant v Janševi vladi. Pizdun stari nehaj trositi laži po portalu.

        13 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 19:08 kilonja gost

        govoriš o osnovni plači brez dodatkov tako da je to zavajujoče . če se ti gre za denar se podaj v montiranje suhomontažnih plošč in v delanje fasad. moj kolega ustvari za 150.000 € prometa letno in dela pretežno ob sobotah pa kdaj med tednom popoldan ;) . Polagaj ploščice 15 € na kvadrat...zlata jama..

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.11.2021 ob 11:33 gost

      Tako je!!!!!!!!!!!! Povrniti stroške državi ,katera vas je izšolala in šele potem lahko greš drugam ,če misliš da bo tam boljše v kar zelo dvomim ,ker tam ni prenaročanj in dela v raznih ustanovah istočasno!!!!!!

      15 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 13:33 Karel K. gost

        Bolano razmišljanje! Ti ljudje so končali fakulteto, kaj pa tisti kateri hodijo 30 let na fakulteto in nikoli te ne končajo, študentje so zaradi potrdila za zaposlitev. Ti ljudje kateri so končali in so dobri zdravniki in inženirji potem naj trpijo doma trpinčenje-torturo tistih poliitčno motiviranih sodelavcev, katerim je znanje na repu. Če država ne poskrbi za enakopravnost dostopa do napredovanja na temelju znanja potem dobri odhajajo. To, da Trampuž vodi borbo proti Covidu ni nič narobe, je dober in je zaradi tega odšel, so pa doma tudi nekateri dobri kateri trpijo te torture politično usmerjenih zdravnikov in privilegirancev in ti podrejenci potem izvajajo Trampuževe napotke, ta drugi privilegirani pa se šlepajo in so morda ravno ti tisti kateri služijo dodatke.

        4 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 13:41 gost

        Karel Kozic, iz ure v uro pišeš večje nesmisle. Nihče ne more na fakulteto hoditi 30 let. Kaj vse si še ti bedak ne boš izmisli? Slovensko zdravstvo že več kot leto in pol vodijo sami desničarji. Kam so ga pripeljali, je pa vsakemu pametnemu jasno, samo desnuharjem ne. Glavni cilj jim je PRIVATIZACIJA ZDRAVSTVA.

        10 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 16:44 gost

        Karel Kozic, v tej mali Sloveniji imamo več kot 7.000 zdravnikov, samo v bolnišnici Rakičan je zaposlenih skoraj 200 zdravnikov. Pozabil si zapisati, da lahko zdravnik specializant napreduje v 53. plačni razred kjer je osnovna neto plača 2.150 evrov. Končni rezultat je ?? Samo vprašam za rezultate !!

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.11.2021 ob 13:07 gost

      11.33,,,debil kjer koli je boljše kot pri nas. To da zdravniki keri so odšli v tujino nam vodijo kovid program ti vse pove. Dr. Trampuž iz nemčije nam svetuje kako postopati.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      28.11.2021 ob 13:40 ta budala Trampuž, gost

      nam je lani februarja napovedal 100.000 mrtvih, mi jih pa imamo 5100 v dveh letih, ČE SE SPOMNIMO JIH JE PA LETA 2018 UMRLO ZA GRIPO V SLOVENIJI 6.000 (SAMO V ENI ZIMI). kAJ ZA VRAGA JE TO ZA VIRUSA?????????????????????????????????????????????????????????

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 13:45 gost

        Ta dr. Trampuž je plačan zato, da dela paniko med ljudmi. Krek o 90.000 mrtvih, on o 100.000 mrtvih. Takšnim bi bilo potrebno takoj vzeti zdravniško licenco.

        10 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 21:22 kilonja gost

        mi jih pa imamo 5100 v dveh letih, ČE SE SPOMNIMO JIH JE PA LETA 2018 UMRLO ZA GRIPO V SLOVENIJI 6.000 (SAMO V ENI ZIMI)..si videl kaj dela vlada Janeza Janše, reci hvala.Torej je pod Šarcem v enem letu umrlo več ljudi zaradi gripe kot jih je v letu pa pol pri Janši zaradi kovida. Janša je car.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      28.11.2021 ob 14:45 gost

      Le serite po zdravnikih, pa ne pozabite jim lesti v rit, ko boste v bolnici. Dvoličneži. V normalnih državah je zaradi zahtevnosti študija in dela plača zdravnika 3-5kratnik povprečne plače. Pri nas se z zdravniki primerja vsak sromaček, ki je v tretjem poskusu maturiral na posebni.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 15:11 Karel K. gost

        Pri nas so najboljše plačani retoriki, torej ljudje iz političnih šol in vzgojnih centrov skratka družboslovci kjer je politična ekonomija najvažnjše znanje, kako opehariti nasprotno stran in jo prepričati, da ti imaš-moraš imeti prav. Kdorkoli bo vodil to slovensko zdravstvo ne more narediti čudeža, saj so ga titoisti v teh 30 letih popolnoma uničili, ko so denar in premoženje pokradli, namesto da bi vlagali v zdravstvo in vsesplošni razvoj države. Skratka uničili so kadrovsko celotno državo tako da jo vodijo ljudje z vprašljivim znanjem in moralo.

        3 7 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      28.11.2021 ob 15:04 gost

      Zakaj bi komu lezel v rit ko si bolan. Njihova služba je da pomagajo obolelim in to prekleto dobro plačana. Če vrtnar mora urediti vrt zdravniku mu neleze v rit zdravnik ampak ga plača da to uredi ker je to složba vrtnarja. Tako to gre vsak za svoje delo je plačan in mora opraviti svoje delo.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 15:17 Karel K. gost

        Ni potrebgo nikomur lesti v rit. Prekleto dobro plačani v tej državi so politiki, državni uradniki in funkcionarji, roparji premoženja in ostali privilegiranci, ki nič ne ustvarijo in nikomur ne pomagajo, niti ko so državljani zdravi ali bolni. Radi bi, da starejši pocrkajo, da bo več ostalo za njihove žepe.

        3 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 15:48 gost

        Zakaj pa ne pljuvaš po vrtnarjih? In zakaj pretiravaš? 1300 evrov, kot jih dobi marsikateri mladi zdravniki, res ni prekleto dobro plačano delo. Je miloščina za odgovorno pomoč, tudi nehvaležnežem in primitivcem.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      28.11.2021 ob 16:32 gost

      Mladi zdravniki imajo tako malo plačo zato da stari prdeci zdravniki spijo na delavnem mestu pišejo si pa za spanje dežurstva in si nabijajo ure kere kradejo mladim zdravnikom. Ta debil stari bo dežural do 90 leta. Zato mladi zdravniki grejo v tujino ker tukaj ne dobijo priložnosti za prakso in dokazovanje svojega dolgoletnega učenja.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 17:17 gost

        Tudi mladi zdravniki dežurajo. Ne si izmišljevati dogodkov. Bije se boj mrd mladimi in starimi zdravniki - GRE ZA PRIVATIZACIJO ZDRAVSTVA. Plačani so pa oboji dobro - imajo ogromno dodatkov, ne samo osnovno plačo. V času korone so zdravniki služili tudi do 27.000 evrov bruto mesečno. V bolnišnici Rakičan, mislim, da okoli 12.000 evrov bruto.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      28.11.2021 ob 17:23 cinki gost

      kaj se še niste naveličali komentiranja o teh neumostih.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      28.11.2021 ob 18:22 gost

      Karel Kozic in vsi desničarji, na Sobotainfo si poglejte pri komentarjih video kako člani avstrijske vlade in minister za zdravje urajo brez mask potem, ko so prebivalce zaklenili v stanovanja. Še vedno vam ni kapnilo kaj se dogaja??

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      28.11.2021 ob 18:26 gost

      Polpismen si !Da o izobrazbi NE pišemo!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      28.11.2021 ob 21:24 gost

      Članek iz leta 2019 April : Hujša kot prejšnja pa je bila tokratna sezona gripe v Prekmurju. Kot so sporočili iz Splošne bolnišnice Murska Sobota, je samo v prvih treh mesecih letos umrlih, pri katerih je bila gripa glavna ali dodatna diagnoza, kar 30. Lani so imeli v murskosoboški bolnišnici 18 takih primerov, v letu 2017 pa 13. Gripa je letos nastopila prej in z večjo pojavnostjo, pojavlja se v hujši obliki in prizadene ne samo kronične bolnike, temveč tudi mlajše, so dodali.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2021 ob 21:29 kilonja gost

        V letu 2018 je v Murski umrlo 18 ljudi zaradi gripe, ti pa govoriš da je na državni ravni umrlo 6000 ljudi, e moj debeli antikovidar..Ljubljana - V slovenskih bolnišnicah je zaradi gripe ali v povezavi z njo umrlo že več kot 160 ljudi..to pa je podatek na letni ravni iz leta 2019 ;) . Antikovidarji, skupnih točk imate mnogo, neumnost, LAŽI, strah, neumnost sem že omenil ?

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.