https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Opit voznik poškodoval tri osebne avtomobile

29.11.2021 ob 12:30  

Minuli petek je voznik osebnega avtomobila poškodoval tri osebne avtomobile.


Minuli petek v popoldanskem času je voznik osebnega avtomobila na parkirnem prostoru trgovskega centra v Gornji Radgoni zaradi nepravilnega premika z vozilom oplazil drug osebni avtomobil. Nato se je s kraja odpeljal do semaforiziranega križišča, kjer je zaradi vožnje na prekratki varnostni  razdalji trčil v zadnji del vozila voznice osebnega avtomobila, ki se je zaustavila pred semaforjem zaradi rdeče luči. Voznik osebnega avtomobila je nato v križišču zapeljal vzvratno in z vozilom trčil še v prednji del vozila druge voznice osebnega avtomobila. Voznik vozila je potem po levi strani obvozil zaustavljena vozila in v križišču zapeljal v smeri Podgrada, kjer je bil z zvočnimi in svetlobnimi signali zaustavljen s strani policistov.

Med postopkom je voznik osebnega avtomobila opravil preizkus alkoholiziranosti, kateri je pokazal 0,99 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Zoper voznika bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje v cestnem prometu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.