https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Murska Sobota je bogatejša za nov kozmetično frizerski salon

Šavel center Murska Sobota, 06.12.2021 ob 10:30  

V Šavel centru v Murski Soboti je v soboto, 4. decembra, vrata odprl kozmetično frizerski salon Fajnasan. Za zabavo številnih obiskovalcev, ki so prišli pogledat novo pridobitev, pa je poskrbel Denis Avdić.

Prebivalcem Pomurja bodo z odprtjem novega salona na voljo najnovejše kozmetično frizerske storitve, tudi take, ki jih doslej v Pomurju še ni bilo.

Marija Pucko lastnica kozmetičnega frizerskega salona Fajnasan, ki ima že vrsto let svojo matično poslovalnico v Veliki Polani, je ob odprtju povedala, da je že dolgo časa razmišljala in sanjala, da bi odprla svoj kozmetično frizerski salon v Murski Soboti in da bi bil le-ta edinstven ter z naborom različnih najnovejših visokokakovostnih storitev.

Porajale so se ji razne ideje, verzije in iz vsega tega se je rodilo to, kar je danes pred nami Fajnasan. Ime Fajnasan pa izvira iz njenega osebnega slogana “Kakšna san san, fajna pa san.”

Svoje sanje je tako uresničila ter v Pomurje pripeljala svetovne novosti v svetu lepotne industrije, ki jih bodo lahko v sodobno opremljenem kozmetično frizerskem salonu izvajali.

Fajnasan je kozmetično frizerski salon, ki se razlikuje od vseh ostalih salonov v Pomurju, saj ponujajo svojim strankam novosti, ki jih nima do sedaj še noben kozmetično frizerski salon.

Tako si stranke lahko od sedaj privoščijo naslednje novosti v svetu lepotne industrije:
- kriolipolizo,
- vodikov piling,
- laserske storitve s SHP IPL + RF tehnologijo (omogoča izjemne rezultate, ki so vidni že po 1 obisku),
- nego obraza in telesa z novimi tehnologijami ter
- nego las z organsko veganskimi preparati.

Poleg omenjenih novosti v salonu nudijo tudi: ultrazvok in skin scrubber, pedikuro, nego nog, nego s sadnimi kislinami, barvanje obrvi in trepalnic, permanentno lakiranje, podaljševanje nohtov, SHR laser, frizerstvo, klasično manikuro, klasična nega obraza, nega rok, diamantni piling, nego moške kože, lifting z bipolarno radiofrekvenco ter nego las z organsko veganskimi preparati.

V upanju, da bodo stranke prepoznale trud, da se bodo pri njih dobro počutile in se bodo nato po odhodu iz njihovega salona počutile ne samo dobro, temveč odlično, vas vabijo, da jih v prihodnjih dneh tudi obiščete. Saj si želijo, da bodo njihove zadovoljne stranke začutile njihove sanje, vložen trud, ter se tako same počutile odlično. 

Za stranke bodo skrbele tri predstavnice nežnejšega spola, katerih delo ter tudi njihovo temeljno poslanstvo temeljita na dolgoletnih izkušnjah, izobraževanjih in sledenju najnovejšim trendom.

Tako še enkrat vabljeni, da jih sami obiščete, ter se prepričate o povedanem. In se začnete dobro počutiti z njihovo pomočjo ter najnovejšimi storitvami iz lepotne industrije.

Odprtje novega salona v središču Murske Sobote je pozdravil tudi župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek.

Ob otvoritvi so izžrebali tudi 3 nagrajence oziroma nagrajenke, ki so prejeli naslednje nagrade: 1x paket kriolipolize (3 obiski), 1x paket laserske storitve (3 obiski) ter 1x paket vodikov piling (3 obiski).

Za zabavo številnih obiskovalcev, ki so prišli pogledat novo pridobitev pa je poskrbel Denis Avdić.

  

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.