https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Meteorplast ŠIC bar premagal Futsal klub Dobrepolje

Dvorana ŠIC Ljutomer, 4.12.2021  

V petek, 3. decembra 2021, je v dvoboju 12. kroga 1. slovenske futsal lige Meteorplast ŠIC bar v dvorani ŠIC Ljutomer gostil Futsal klub Dobrepolje. Ljutomerčani so dvoboj dobili s 6:2 (2:1) in zadržali visoko peto mesto (13 točk) na prvoligaški razpredelnici. 


Meteorplast ŠIC bar – Futsal klub Dobrepolje 6:2 (2:1)

Blizu 60 gledalcev je videlo zanimivo tekmo s številnimi priložnostmi, predvsem domače ekipe. Trener Meteorplasta ŠIC bara Tomislav Novak je od začetka dvoboja zahteval od svojih varovancev, da so zaigrali agresivno in s pokrivanjem na nasprotnikovi polovici prisilili tekmeca na napake. V uvodnih minutah sreča ni bila na strani gostiteljev, saj je strela Mitje Gašpariča in Aljaža Ruisa zaustavil okvir vrat.

Premoč so gostitelji kronali v 8. minuti, ko je lepo akcijo celotne ekipe zaključil Mitja Gašparič. Šest minut pozneje je na semaforju pisalo 2:0, med strelce pa se je vpisal Aljaž Goznik. Gostom je nekaj upanja v 16. minuti vliv Gal Škulj, ki je postavil izid polčasa (2:1). S prvencem v ljutomerskem dresu je Niko Vajda v 22. minuti znova priboril dva zadetka naskoka, a le za kratek čas, saj se je dve minuti za tem žoga od Matica Goznika nesrečno odbila v lastno mrežo.

 Sledile so minute, ko sta si ekipi priigrali kar nekaj priložnosti, a sta bila vratarja, Andrej Fajfar pri domačih in Matej Babnik pri gostih, vedno na pravem mestu. Zmagovalec dvoboja je bil odločen, ko sta za veselje ljutomerske publike z zadetkoma poskrbela Aljaž Ruis (34. minuta) in Rok Šnofl (35). Gostje so poskušali v zadnjih minutah tudi s petim igralcem v polju, a si niso ustvarili nobene resnejše priložnosti. Končni izid dvoboja je s svojim desetim zadetkom v sezoni, ki ga uvršča na visoko tretje mesto liste strelcev, postavil Aljaž Goznik v 39. minuti.

»Dobro smo vstopili v tekmo in si pripravili ogromno priložnosti. Morali bi jih že v prvem polčasu več realizirati, da bi tekmo prej zapeljali v mirne vode. Goste smo sicer spustili na zadetek zaostanka, a smo na tekmo vseeno rutinirano pripeljali do konca,« je dejal Mitja Gašparič, trener Tomislav Novak pa je dodal: »Tekmo smo začeli po naših željah. Že v prvem polčasu smo imeli poleg dveh zadetkov še veliko priložnosti. Napaka, ki je posledica mladosti, je dovolila gostom, da so pred odhodom na odmor znižali zaostanek. V drugem polčasu so fantje odlično izpolnjevali naloge, ki smo si jih zadali. Še enkrat jim moram čestitati, saj so kljub svoji mladosti pokazali pravi karakter.«

V naslednjem krogu čaka prleško ekipo gostovanje v Kobaridu. Tekma proti Oplastu, ki je na šestem mestu (12 točk), bo v petek, 10. decembra 2021.

Vir in foto: KMN Meteorplast.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 16:10 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.