https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Odbojkarji Maribora tudi v drugi tekmi previsoka ovira

10.12.2021  

V sredo, 8. decembra, je v Športni dvorani OŠ I. bila odigrana druga tekma četrtfinala pokala Slovenije, v kateri je ekipa Panvite Pomgrada gostila ekipo Maribora. Slednji so pred okrog 50 gledalci slavili s končnih 0 : 3 v nizih.

PANVITA Pomgrad – Merkur MARIBOR  0:3
Izidi nizov: 16:25, 17:25 in 18:25.  

Na drugi tekmi četrtfinala pokala Odbojkarske zveze Slovenije so aktualni državni prvaki, odbojkarji Merkurja Maribora, v Murski Soboti po dobri uri igre s 3:0 ugnali Panvito Pomgrad in se tako po zmagi s 3:1 že na prvi tekmi v Mariboru uvrstili na finale pokala, ki bo od 20. do 22. decembra v ljubljanski Hali Tivoli. Ob Mariborčanih so se na finalni turnir četverice uvrstili še branilci naslova, odbojkarji Calcita Kamnika, ki so bili boljši od Črnuč, Salonit, ki je izločil novomeško Krko, zadnji udeleženec pokalnega finala pa bo znan po povratni tekmi 15.12., med ACH Vollejem in HišoNaKolesih Triglav, kjer so prvo tekmo dobili Ljubljančani.

V Murski Soboti se tokrat maloštevilni gledalci niso nagledali odbojke. Mariborčani so bili tokrat preprosto za razred boljši tekmec, nemotiviranim Sobočanom pa ni uspevalo prav veliko. Uvodni niz se je v korist gostov prelomil že pri vodstvu Mariborčanov z 13:8, ko Panvita Pomgrad nikakor ni našla odgovora na učinkovit servis mariborskega korektorja, Ahmeda Ikhbayria. Pri Sobočanih brez sprejema servisa preprosto ni šlo in Škorčevi varovanci so v prvem nizu domačinom prepustili vsega 16 točk.

 Pa tudi nadaljevanje je bilo podobno. Zgolj s to razliko, da je tokrat za odločilno prednost na servisu pri Mariborčanih poskrbel madžarski sprejemalec, Roland Gergye, ki je bil z 18-imi točkami tudi najučinkovitejši na tekmi, niz pa se je prelomil že pri gostujočem vodstvu s 13:9.

Zadnji, tretji niz pa je bil nato zgolj še formalnost. Gostje so bili po dobljenem drugem nizu že na zaključnem turnirju pokala, domačemu trenerju, Dejanu Fujsu pa kljub menjavam ni uspelo spreobrniti poteka srečanja saj tokrat v domači vrsti ni bilo razpoloženega igralca. Mariborski trener, Sebastijan Škorc je v zadnjem nizu zamenjal praktično celotno šesterko, ki pa je proti nemočnim Sobočanom delovala izredno motivirano in prepričljivo dobila tudi tretji niz za maksimalno zmago s 3:0.

Odbojkarji Panvite Pomgrada po izpadu iz pokalnega tekmovanja igrajo naslednjo prvenstveno tekmo v soboto, 11.12., ko gostujejo ob 20:00 ur v Kamniku pri aktualnem pokalnem prvaku, Calcitu Volleyu.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.12.2021 ob 9:34 gost

      Kama ste pripelali tou sobosko odbojko?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.12.2021 ob 9:54 ksdbfkhsbdfg gost

      ja rejsan čijsta žalost kama je spadno tej klub... vsi dobri igralci so vujšli takoj kak so meli šanso... Isto vala za ŽOK Puconce... včasih prvoligaš... zdaj pa nula...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 15:10 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.