https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 80 novih okužb, največ v Murski Soboti

10.12.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.050 PCR testiranj, potrjenih je bilo 1.323 novih okužb. 

V četrtek, 9. decembra, v Pomurju potrdili 80 novih okužb.

V četrtek so okužbe potrdili v 19 pomurskih občinah. 15 v Murski Soboti, 7 v Beltincih, na Tišini in Lendavi, 6 v Apačah, Radencih in Ljutomeru, 4 v Gornji Radgoni, Puconcih in Križevcih, 3 v Gradu, 2 v Razkrižju, Turnišču in Svetem Juriju ob Ščavnici, 1 v Črenšovcih, Kuzmi, Kobilju, Šalovcih in Gornjih Petrovcih.

V sredo, 8. decembra, v Pomurju potrdili 94 novih okužb.

V sredo so okužbe potrdili v 19 pomurskih občinah. 13 v Gornji Radgoni in Ljutomeru, 10 v Lendavi, 9 v Murski Soboti, 8 v Puconcih, 6 v Beltincih in Križevcih, 5 v Apačah, 3 na Cankovi, Tišini, Radencih, Turnišče in Moravskih Toplicah, 2 v Rogašovcih, Veliki Polani in Šalovcih, 1 v Dobrovniku, Kuzmi in Gornjih Petrovcih. 

V torek, 7. decembra, v Pomurju potrdili 113 novih okužb.

V torek so okužbe potrdili v 25 pomurskih občinah. 15 v Gornji Radgoni, 13 v Lendavi, 8 v Puconcih, 7 v Beltincih, Murski Soboti in Ljutomeru, 6 v Apačah, na Tišini in Moravskih Toplicah, 5 v Križevcih in Radencih, 4 v Črenšovcih, Veliki Polani in Rogašovcih, 3 v Dobrovniku in Gradu, 2 v Razkrižju, 1 v Gornjih Petrovcih, Kuzmi, Odrancih, Svetem Juriju ob Ščavnici, Šalovcih, Turnišču, Veržeju in Kobilju.

V ponedeljek, 6. decembra, v Pomurju potrdili 40 novih okužb.

V ponedeljek so okužbe potrdili v 13 pomurskih občinah. 6 v Križevcih, 5 v Moravskih Toplicah, 4 v Beltincih, Murski Soboti in Ljutomeru, 3 v Gornjih Petrovcih in Puconcih, 2 v Apačah, Rogašovcih, na Tišini in v Lendavi, 1 v Gornji Radgoni in Kuzmi. 

V nedeljo, 5. decembra, v Pomurju potrdili 87 novih okužb.

V nedeljo so okužbe potrdili v 21 pomurskih občinah. 14 v Murski Soboti, 13 v Gornji Radgoni, 8 v Ljutomeru, 6 v Apačah, Rogašovcih in Lendavi, 5 v Beltincih in Radencih, 4 v Križevcih, Svetem Juriju ob Ščavnici in Puconcih, 2 v Gradu in na Tišini, 1 v Črenšovcih, Gornjih Petrovcih, Kobilju, Kuzmi, Moravskih Toplicah, Razkrižju, Veržeju in Turnišču.

V soboto, 4. decembra, v Pomurju potrdili 97 novih okužb.

V soboto so okužbe potrdili v 19 pomurskih občinah. 18 v Murski Soboti, 11 v Beltincih in Ljutomeru, 8 v Puconcih, 7 v Lendavi, 6 v Križevci, 5 v Gornji Radgoni, Sv. Juriju ob Ščavnici in Tišini, 3 v Gornjih Petrovcih, Gradu, Kuzmi in Veliki Polani, 2 v Dobrovniku, Moravskih Toplicah in Rogaševcih ter 1 v Cankovi, Črenšovcih in Turnišču.

V petek, 3. decembra, v Pomurju potrdili 110 novih okužb. 

V petek so okužbe potrdili v 22 pomurskih občinah. 18 v Mestni občini Murska Sobota, 14 v Gornji Radgoni, 12 v Moravskih Toplicah, 8 v Križevcih in Ljutomeru, 7 v Puconcih, 6 v Beltincih in Radencih, 5 v Apačah, 4 v Lendavi, 3 v Cankovi, Črenšovcih, Rogašovcih in Tišini, 2 v Dobrovniku in Kuzmi, ena okužba v Gradu, Kobilju, Šalovcih, Svetem Juriju ob Ščavnici, Turnišču in Veliki Polani.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.12.2021 ob 10:26 gost

      Doslednejše izvajanje PCT-ja daje pozitivne rezultate, kar nas mora vseliti in nas tudi veseli. Istočasno pa dviga pritisk in slabo voljo COVID IDIOTOM, ki kljub temu, da Matilda še kar pobira njihove pristaše, oziroma v bolnicah zasedajo postelje ostalim, ne nujno covidnim bolnikom. Sicer se pa v iskanju zdravila še vedno lahko pridružijo Tomićki kot poskusni zajčki zdravil iz veterinarske lekarne.

      21 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.12.2021 ob 14:50 kilonja gost

        levičarji nasploh ne ločijo preveč dobro ljudi in živali, poglejte samo primer Baričević in Sinica. Da ne omenjam kako jih spolno privlačijo afriški in azijski kozojebi.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.12.2021 ob 11:14 LFL gost

      V stranki levica se pospešeno pripravlja POGREB violete tomić. Stara praksa pri levuharjih.Ko več ne računajo na tebe te odvržejo kot ponucano CUNJO. Najlepši primer takšnega ravnanja je Katarina Kresal. Hi hi hi ho ho ho hu hu hu he he he ha ha ha.Levuharji so sami sebi trn v peti oziroma sami sebi največji nasprotniki.

      10 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.12.2021 ob 14:45 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Desni pa imajo vgrajen čip za sledenje svojega nezmotljiveža in privohavajo njegovo rit,pes premisli pri vohanju in gre,bimboji desni šče dele vohajo.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.12.2021 ob 8:48 gost

      Bravo LFL točno tak se vse dogaja na Levici.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.