https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Med finalisti tudi Lendavčanka

13.12.2021  

Nadarjena operna pevka Pia Novak se je uvrstila med dvajset finalistov projekta Mladi upi, ki talentiranim mladim pomaga s finančno podporo. Pii lahko do uresničitve njenih sanj pomagate z vsakodnevnim glasovanjem.

Zavarovalnica Triglav in njen zavod Vse bo v redu s projektom »Mladi upi« letos že devetič podpirata mlade športnike, umetnike, znanstvenike in parašportnike. Nadarjenim posameznikom, ki se šele prebijajo na vrh in se zato težje potegujejo za profesionalna ali sponzorska sredstva za razvoj svojega talenta, ponujajo finančno podporo za nadaljnji razvoj.

Strokovna komisija, ki je pregledala vse prijave mladih talentov, je izbrala 20 talentiranih mladih upov, ki v svoji panogi izstopajo po izjemnih dosežkih in bi si zaslužili finančno podporo za nadaljnji razvoj.

Med finaliste se je uvrstila tudi Pia Novak iz Lendave. 18-letnica ima en sam in zelo jasen cilj – postati uspešna in svetovno znana pevka, sopranistka. S svojim pevskim talentom je prepričala na mnogih tekmovanjih, kjer osvaja prve nagrade.

Že pri 14 letih je imela svoj samostojni pevski recital, ki ji je dal dodaten zagon, da se posveti svoji pevski karieri. Nastopi pa so se nato le še vrstili. Izbrana je bila tudi za vloge v dveh različnih operah Slovenskega narodnega gledališča Opera in balet Ljubljana.

Trenutno je dijakinja 4. letnika Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana, smer petje, v razredu Tatjane Vasle in se pripravlja na avdicije za sprejem na študij v tujini.

Pii lahko do uresničitve njenih sanj pomagate tudi vi z glasovanjem na povezavi TUKAJ. Glasovanje bo potekalo do 16. decembra 2021 do 9. ure.

V okviru projekta »Mladi upi« je sicer od leta 2013 sredstva prejelo 101 mladih, v katere je bilo vloženih skupno 401 tisoč evrov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.12.2021 ob 20:55 Risto Kubura gost

      Palikanum?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 16:50 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.