https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ideje za izdelavo prazničnih voščilnic

18.12.2021 ob 18:00  

Praznični časi so vedno dobra priložnost, da družina naredi nekaj lepega skupaj. Če nimate idej v vsem tem vrtincu nenehnih nalog doma in v službi, smo vam mi pripravili nekaj zanimivih idej, kako na kreativen in zabaven način skozi igro narediti unikatne voščilnice.

Bliža se praznični čas, čas veselja, prazničnih dobrot in malih pozornosti. Mogoče ne utegnete obdarovati vsakega, ki ga poznate, zato pa se lahko na bližnje spomnite z doma narejeno voščilnico. Če ste vsaj malo kreativni, ali pa imate otroke, vam bodo z veseljem priskočili na pomoč pri ustvarjanju. 

Najboljše pri izdelovanju voščilnic pa je, da ne potrebujete veliko materiala kupovati. Preprosto lahko reciklirate odpaden papir, ki ga imate doma, blago, gumbe, trake, karton in vse ostalo kar najdete primernega.

POTREBUJETE

Pripravite si ves potreben material, s katerim boste izdelovali voščilnice. To je lahko karton v želeni barvi, trši barvni papir, tekoče lepilo, škarje, ravnilo, bleščice, okraske, pompone, vato, oči, tanek črn flomaster, pisala različnih barv, svinčnik, barvne trakove in vrvico.

PRIPRAVA

Vzemite velikost pisma ali kuverte v kateri boste poslali voščilnico ter izmerite velikost le tega. Iz tršega papirja izrežite velikost kuverte ter prepognite na pol. Če želite izdelati večjo voščilnico vzemite dvojno velikost kuverte.

MOTIVI

Za voščilnice lahko izberete različne motive. To je lahko snežak, jelka, jelenčki, snežinke, okraski, palčki, božički, božična zvezda, darila, zvezdice, vse kar je primerno za ta praznični čas. 

UPORABA TRAKOV IN TKANINE

Trakove razrežemo in oblikujemo ter z njimi končni izdelek še popestrimo.

VOŠČILNICA IZ GUMBOV

Imate doma več različnih gumbov? Koristno jih lahko porabite in reciklirate za uporabo novoletnih voščilnic.

USTVARJAJTE SKUPAJ Z OTROCI

Kaj je lahko lepšega kot pomoč najmlajših pri ustvarjanju? Najprej pripravite ves potreben material, izberite želeni motiv in veselo na delo! Otroci bodo z veseljem sodelovali.

VERZI

Ne pozabite, na koncu je potrebno še izbrati primerne verze, ki jih napišemo v voščilnice.  

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 17:11 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.