https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Luštne jaslice postavili že četrto leto

Renkovci, 14.12.2021 ob 9:00  

Na Luštni domačiji v Renkovcih že od leta 2018 ta decembrski čas popestrijo s postavijo izvirnih jaslic, pri katerih se kot eden izmed pomembnih elementov pojavlja paradižnik Lušt. V sodelovanju s Srednjo šolo za hortikulturo in vizualne umetnosti iz Celja vsa ta leta pripravljajo izvirne in vedno nekoliko drugačne jaslice.


December je čas okraševanja, presenečenj, lepih želja in misli. Na Luštni domačiji v Renkovcih niso na to pozabili niti letos. V sodelovanju s Srednjo šolo za hortikulturo in vizualne umetnosti iz Celja, so, pod mentorstvom profesorice Anje Sotošek, tudi letos postavili čisto prave jaslice, pri katerih so za postavitev, poleg ostalih naravnih materialov, uporabili tudi paradižnik. Jaslice bodo na ogled do konca leta na Luštni domačiji v Renkovcih.

Jaslice si lahko na Luštni domačiji v Renkovcih pogledate, od ponedeljka do sobote, med 8. in 17. uro, ob slaščicah in raznih napitkih pa lahko uživate še ob nedeljah in praznikih, med 9. in 16. uro.

* Foto: Lušt

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.12.2021 ob 10:37 bozicek gost

      ja vepa dokeč ka de božič te paradajz zagnili gor😂 kak smotano

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.12.2021 ob 12:44 gost

      Veselje, veselje dokler so pomoči države je vse enostavno. Bomo videli ko več teh pomoči nebo kako bo potem vzdušje.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.