https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 48 novih okužb

14.12.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.111 PCR testiranj, potrjenih je bilo 1.712 novih okužb. 

V ponedeljek, 13. decembra, v Pomurju potrdili 48 novih okužb.

V ponedeljek so okužbe potrdili v 14 pomurskih občinah. 14 v Mestni občini Murska Sobota, 8 v Ljutomeru, 7 v Moravskih Toplicah, 4 v Kuzmi, 3 v Beltincih, 2 v Apačah, Puconcih in Tišini, ena okužba v Gradu, Hodošu, Odrancih, Razkrižju, Rogašovcih in Turnišču.

V nedeljo, 12. decembra, v Pomurju potrdili 73 novih okužb.

V nedeljo so okužbe potrdili v 17 pomurskih občinah. 11 v Apačah, 10 v Gornji Radgoni in Murski Soboti, 9 v Ljutomeru, 6 v Puconcih in Radencih, 4 v Beltincih in Lendavi, 2 v Črenšovcih, Gradu, Moravskih Toplicah in Razkrižju, ena okužba v občinah Cankova, Dobrovnik, Odranci, Turnišče in Velika Polana. 

V soboto, 11. decembra, v Pomurju potrdili 67 novih okužb.

V soboto so okužbe potrdili v 20 pomurskih občinah. 12 v Ljutomeru, 8 v Lendavi, 6 v Križevcih in Moravskih Toplicah, 5 v Murski Soboti, 4 v Turnišču, 3 v Beltincih, Radencih, Razkrižju in Puconcih, 2 v Cankovi, Kuzmi, Šalovcih in Gradu, 1 v Črenšovcih, Odrancih, Rogašovcih, Tišini, Veliki Polani in Gornji Radgoni. 

V petek, 10. decembra, v Pomurju potrdili 115 novih okužb. 

V petek so okužbe potrdili v 23 pomurskih občinah. 16 v Gornji Radgoni, 14 v Radencih in Apačah, 11 v Beltincih, 10 v Murski Soboti in Ljutomeru, 6 v Lendavi in Gradu, 5 na Tišini, 3 v Moravskih Toplica in Puconcih, 2 v Črenšovcih, Križevcih, Svetem Juriju ob Ščavnici, Šalovcih in Kobilju, 1 v Kuzmi, Cankovi, Razkrižju in Gornjih Petrovcih, Veliki Polani, Veržeju in Rogašovcih.

V četrtek, 9. decembra, v Pomurju potrdili 80 novih okužb.

V četrtek so okužbe potrdili v 19 pomurskih občinah. 15 v Murski Soboti, 7 v Beltincih, na Tišini in Lendavi, 6 v Apačah, Radencih in Ljutomeru, 4 v Gornji Radgoni, Puconcih in Križevcih, 3 v Gradu, 2 v Razkrižju, Turnišču in Svetem Juriju ob Ščavnici, 1 v Črenšovcih, Kuzmi, Kobilju, Šalovcih in Gornjih Petrovcih.

V sredo, 8. decembra, v Pomurju potrdili 94 novih okužb.

V sredo so okužbe potrdili v 19 pomurskih občinah. 13 v Gornji Radgoni in Ljutomeru, 10 v Lendavi, 9 v Murski Soboti, 8 v Puconcih, 6 v Beltincih in Križevcih, 5 v Apačah, 3 na Cankovi, Tišini, Radencih, Turnišče in Moravskih Toplicah, 2 v Rogašovcih, Veliki Polani in Šalovcih, 1 v Dobrovniku, Kuzmi in Gornjih Petrovcih. 

V torek, 7. decembra, v Pomurju potrdili 114 novih okužb.

V torek so okužbe potrdili v 25 pomurskih občinah. 15 v Gornji Radgoni, 13 v Lendavi, 8 v Puconcih, 7 v Beltincih, Murski Soboti in Ljutomeru, 6 v Apačah, na Tišini in Moravskih Toplicah, 5 v Križevcih in Radencih, 4 v Črenšovcih, Veliki Polani in Rogašovcih, 3 v Dobrovniku in Gradu, 2 v Razkrižju, 1 v Gornjih Petrovcih, Kuzmi, Odrancih, Svetem Juriju ob Ščavnici, Šalovcih, Turnišču, Veržeju in Kobilju.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.12.2021 ob 9:54 popš gost

      Upamo, da so se Italijanski vojaki vsaj lepo mel na tedenskem dopustu, vse je bilo zelo slaba predstava za javnost

      7 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.12.2021 ob 11:26 gost

      Tokrat Radgona brez okužb.BRAVO...

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.12.2021 ob 13:24 gost

      Spet se bo delilo dener vseh Slovencev in to samo enim. Tistim kerim bi pri tako visoki gospodarski rasti kot se hvali itak moral uskladiti penzije ampak jih ni. Ker je stem oškodoval upokojence celo leto zdaj njim pa vrže en bonbonček. To bi itak moral po zakonu vsak mesec upokojencem dati ampak njim ni dal. Zato jih je spet izigral zdaj se njim pred volitvami pa poskuša zavesti z enim jebenim bonbončkov keroga njim je itak ukradel skozi celo leto.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.