https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Poškodovanje lesa za ostrešje, tatvina kolesa, nasilje v družini

15.12.2021 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, pet povoženj divjadi in prijeli so tri tujce, ki so na nedovoljen način vstopili v Slovenijo.


S področja kriminalitete so bile obravnavane tri goljufije, poškodovanje vhodnih vrat, poškodovanje lesa za ostrešje, tatvina gorskega kolesa, nasilje v družini in prepovedano prehajanje meje.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Včeraj ob 21.45 je v Dolgovaških goricah, v občini Lendava, ob cesti zagorelo okrog 10 kubičnih metrov zloženega lesa za ostrešje. Požar so pogasili gasilci PGD Lendava in PGD Dolga vas.

Na avtocestnem postajališču prijeti trije tujci, ki so pred tem na nedovoljen način vstopili v našo državo.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.12.2021 ob 8:33 gost

      Nezakonito vodenje vlade nesposobne bi tudi morali preganjati policisti. Vse kar se dela dve leti v državi pod vlado Janeza Janše je nezakonito. Zakaj ga nihče ne preganja njega in vse ki ga pri tem podpirajo nsi, smc, DeSUS, SNS, SDS.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.12.2021 ob 11:36 Drogenschmuggler gost

      bild.de/regional/muenchen/muenchen-aktuell/operation-schneeschmelze-bayerische-polizei-verbrennt-1-5-tonnen-kokain

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.12.2021 ob 5:48 gost gost

      Ka delajo nezakonito

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.12.2021 ob 5:52 gost gost

      Edino kar je nezakonito je to ka tebi podporo davajo,biki 100 kilskome

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.