https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Gimnazija Murska Sobota: Zmanjkalo denarja za plače 15 učiteljem?

Murska Sobota, 06.10.2011 ob 13:09  

Domnevna nepravilna poraba sredstev za plače profesorjev na murskosoboški gimnaziji še naprej buri duhove.


Kot poroča današnji Vestnik, naj bi julija zmanjkalo denarja za plače nekaterim profesorjem. Po navedbah Vestnika kar petnajstim. Regina Cipot, ki je podala kazensko ovadbo, domnevno proti računovodskemu servisu,  za omenjeni časopis ni želela komentirati preiskave. 

Problem z izplačili naj bi nastal, ko so po poizvedovanju pristojnih služb izvedeli, da niso bili plačani vsi prispevki ali pa so bili vplačani premajhni zneski. "Toda kljub temu so se po prvem septembru vsi obnašali, kot da se ni nič zgodilo," je za Vestnik povedala ena izmed mlajših profesoric, ki ne želi biti imenovana.

    Komentarji

    1. buldog
      06.10.2011 ob 21:01 buldog

      Naj rajši "mlajša profesorica" izboljša kvaliteto pouka; nej ka govoriči anonimno po časopisu. To bi priporočal celemu kolektivu; take "reklame" res ne potrebuje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. profo
      07.10.2011 ob 11:41 profo

      Pa na gimnaziji, kera ma vsako leto garant 100-120 novih dijakov se tou niti v senjaj ne bi smelo zgoditi. Moreš biti pravi majster, ka ti tou uspe.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.