https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Drsališče letos v Murski Soboti bo

Murska Sobota, 15.12.2021 ob 18:30  

Murskosoboški župan dr. Aleksander Jevšek je na družbenem omrežju Facebook sporočil, da drsališče v Murski Soboti letos bo.

"S težkim srcem smo zaradi velikega števila okužb in zaskrbljujočega stanja v naših bolnišnicah v Murski Soboti že novembra do nadaljnjega odpovedali vse prireditve prazničnega decembra.

Ugotavljamo, da je bila odločitev pravilna, saj se število okužb znižuje, tudi podatki iz Splošne bolnišnice so bolj optimistični.

Zato smo na mestni občini sprožili aktivnosti za vzpostavitev drsališča na Slovenski ulici. Trenutno smo v fazi izvedbe naročila in upamo, da bo izvajalec drsališče uspel postaviti še v decembru. Le-to bo obratovalo v skladu z navodili NIJZ in z upoštevanjem vseh ukrepov za omejitev okužb, ki so v veljavi.

Kot smo povedali že ob odpovedi: »Vse bomo nadoknadili«!

Hvala vsem, ki se požrtvovalno že skoraj dve leti trudite v boju proti virusu! Hvala vsem, ki upoštevate ukrepe in tako skrbite tudi za zdravje celotne skupnosti," je zapisal Jevšek.

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.12.2021 ob 18:54 gost

      Čudo Bože ka si upate nekaj odpreti. Kajti vlada debilna ves čas virusa hodi okoli se druži brez kakih koli omajitev in ukrepov. Od Kopra do Lendave se ves vas čas šetajo pa po tujini edini okoli hodijo in nikomur nič. Zakaj bi potem morali ljudje upoštevati okrepe keri niso zakoniti in so protiustavni. Ker mi nimamo epidemije te od junija razglašen. Komu potem ukrepi in vsa sranja kere zganja vlada in nijz.

      15 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.12.2021 ob 18:54 .............. gost

      Naj mi nekdo razloži, kaj je razlika med tremi družinskimi člani s PCT ob kuhanču na prostem v ograjenem prostoru in 150 ljudmi v MÜLERRJU V M.Soboti ma 0,40cm razdalje in med ceplnimi, obolelimi, necepljenimi itd, saj itak vsi imajo vstop. Prosim za odgovor nekoga iz EKS znanja za Covid tipa Beovič, Logar ali gospon vsevladni Janša.

      17 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.12.2021 ob 19:10 cefizelj gost

        18;54 ........... Evo še eden seronja ki je pobral po žabarjih ste vi kuhančki rejsan .Bole bedaki

        8 8 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.12.2021 ob 19:44 Bučko gost

      Spet ena soboška norost. In kdo bo odgovarjal za povečano število okužb? Ja, Jevšej in SD.

      7 25 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.12.2021 ob 21:44 Jh gost

      Ja mikloševo je pa zapro in tudi drsališče te se zaprlo beobička napovedala nove zaostritve zaradi Miltona res ne vem kaj je v ozadju i

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.12.2021 ob 22:01 LFL gost

      Če je KUHANO VINO edini problem je v SLO Idealno. Čudno da se še nikoli nihče ni JAVIL od vas pametnih in povedal : jaz sem OKUŽIL 3 sorodnike in 2 prijatelja - -primer. Nihče ni odgovoren ,vsi samo nekaj obsojate.Ma j...o vas kuhanček .Imam znanca ki ne more in ne more priti k sebi po covid 19.Daj nehajte že enkrat in se malo zresnite ne pa da ste vsi končali doktorate.Ja saj vem eni veste popravit avto drugi ne vem kaj, stroko - - zdravnikom in farmacevtom pa nehajte soliti pamet. Čudno da se vsi v vse razumete.Ko pa kdo ZBOLI pa ktistim ki jih zdaj najbolj kritizirate.ČUDAKI.

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.12.2021 ob 12:49 ms gost

      lokacija Slovenska ul.zakaj več ne pri občini??

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.12.2021 ob 17:52 Ms2 gost

        Zato ker je to zdaj nova lokacija..novejša od ploščadi pri občini.. ko bo v Murski zopet kaj na novo zbetonirano bo pa potem zopet tam postavljeno drsališče...predpostavljam da bo naslednja nova lokacija prenovljena ulica Staneta Rozmana...

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.02.2022 ob 15:08 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.