https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Lendavčanka med zmagovalci razpisa Mladi upi

18.12.2021  

Nadarjena operna pevka Pia Novak iz Lendave bo v sklopu projekta Mladi upi prejela finančna sredstva.


V projektu, ki poteka devetič zapored, je komisija izbrala 13 mladih med njimi tudi operno pevko Pio Novak, ki ima en sam in zelo jasen cilj – postati uspešna in svetovno znana pevka, sopranistka. S svojim pevskim talentom je prepričala na mnogih tekmovanjih, kjer osvaja prve nagrade. 

18-letnica je že pri 14 letih imela svoj samostojni pevski recital, ki ji je dal dodaten zagon, da se posveti svoji pevski karieri. Izbrana je bila tudi za vloge v dveh različnih operah Slovenskega narodnega gledališča Opera in balet Ljubljana. Je dijakinja 4. letnika Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana, smer petje, v razredu Tatjane Vasle in se pripravlja na avdicije za sprejem na študij v tujini.

Zavarovalnica Triglav in zavod Vse bo v redu, so skupaj doslej podprli 114 mladih talentov. Na razpis se vsako leto prijavi več kot 50 talentiranih mladostnikov, ki kljub izjemnim dosežkom za nadaljnje uspehe potrebujejo dodatno podporo. V projektu Mladi upi 2021 so podprli sedem športnikov in šest umetnikov.

Zmaga na natečaju mladim ne prinese le finančnih sredstev, ampak jim omogoča tudi dodatne storitve ali opremo za delo. S tem pa se pomoč ne zaključi, saj mlade upe vsako leto pozovejo, naj se potegujejo za sponzorska sredstva Zavarovalnice Triglav, ki jih prejmejo, če so uspešni v nacionalnem ali mednarodnem okolju.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 15:01 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.