https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Poklukar: »Glavni cilj akcije je, da dosežemo čim boljšo precepljenost«

17.12.2021  

Na današnji novinarski konferenci o aktualnem stanju glede bolezni COVID-19 so sodelovali minister za zdravje Janez Poklukar, poveljnik Republiškega štaba CZ Srečko Šestan in generalna sekretarka Rdečega križa Slovenije Cvetka Tomin.


Dnevi cepljenja

Dnevi cepljenja bodo potekali od nedelje 19. 12. do četrtka 23. 12. Po celi Sloveniji bodo imeli v teh dneh odprte cepilne centre, ki bodo delovali od 8. do 20. ure.

"V vsaki od statističnih regij bo odprt tudi cepilni center oz. mesto, kjer se bo možno cepiti tudi od 20. ure do 8. ure. Na nobenem od cepilnih mest ali mobilnih enot se ni treba naročiti na cepljenje, povsod pa bo omogočena tudi izbira cepiva," izpostavi zdravstveni minister.

 

"Glavni cilj te akcije je, da dosežemo čim boljšo precepljenost, kajti samo ta nas pelje v varno in zdravo leto 2022. Ob tem se zahvaljujem celotnemu primarnemu zdravstvu, saj je bilo v to akcijo vloženega veliko napora," pove Poklukar. 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.12.2021 ob 13:58 gost

      Kot minister za zdravje se raje pobrigaj, da bo zdravstvo normalno delovalo, da ne bo prednostno obravnavano samo kovidno zdravstvo, vso ostalo zdravstvo je pa zanemarjeno, ne pa, da ti je najbolj pomembno prebivalstvo precepiti s cepivom, ki ne deluje in ima hude stranske učinke pri veliko ljudeh. Ti si minister za zdravje, obnašaš in delaš pa kot plačani trgovski potnik Pfizerja. Sramota od ministra.

      22 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.12.2021 ob 14:28 gost

      Ta vlada deluje po istem principu kot je deloval,,,, Hitler,,, pred drugo svetovno vojno in med drugo svetovno vojno. Cepljenje je samo zagovarjal javno drugače ga je pa preziral. Zato da bi se čim manj ljudi ceilo je omogočil samo nacistom vse ostale pa naj pokonča tifus,, črne koze, tuberkuloza Itd.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.12.2021 ob 14:51 gost

      Janez Janša vladni debil je danes pred glasovanjem za interpelacijo Vizjaka,,,, zagrozil vsem koalicijskim partnerjem,,,,, nsi, smc, DeSUS,,,. Z razpadom koalicije in konec velikih pač če bo gdo podprl interpelacijo. V taki državi mi živimo namesto da bi tak minister sam odšel v zapor in komplet vlada z jim. U vražju mater lažnivo, kradljivi, manipolatorsko.

      17 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.12.2021 ob 15:05 Gost gost

      Vse to presega vse meje zdravega razuma. In ta z nočnim cepljenjem zmaga. Vsak, ki zna koliko je 1+1 vidi, da cepivo ni učinkovito. Vse več okuženih je med tistimi, ki so dobili tretji, poživitveni odmerek. Tudi v bolnišnicah!!!

      21 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.12.2021 ob 17:18 gost

      Pokljukar j***m ti famijlijo in vse vkűp ka maš doma

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.12.2021 ob 17:28 gost

      Vijdi se, kak ste zaostali levojaji debili!!!!!!!!!!! Kak vas J J in njegovi ministri redno jebejo v blentave glave!!! Samo vij debili imate probleme! Zakaj jih mi nimamo ?????? Nam je dobro in po volitvah nam bo ŠE BOLJŠE!!!! Vij boste pa tako ali tako pocrkali v faušiji in brezumju!!!!!!!!! gnoji !

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.12.2021 ob 17:45 grb 54h5 gost

      https://siol.net/novice/svet/proticepilci-kricijo-hitler-nacizem-a-v-resnici-ne-vedo-kaj-govorijo-568465

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.12.2021 ob 18:27 gost

      JE.I se ti s temi cepivi porini si jih v rit,do ti mogoče pomagala do zdrave pameti priti debil eden parlamentarni gnoj.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.12.2021 ob 19:48 gost

      Pa vsaki se sam odloči,če se bo cepil!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.12.2021 ob 19:58 gost

      Zdaj pa še vele pizdeka pošilja pisma vsem Slovencem. Pa kaj ta debil bolani sploh ve kaj dela z davkoplačevalskim denarjem pošilja svoje laži vsem Slovencem. Take bolne poteze je delal Hitler pred drugo svetovno vojno v Nemčiji da si je pridobiva glasove z njihovim denarjem. Gnoj zaostali debilni.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      17.12.2021 ob 20:00 gost

      Ka se je,,,, janusi groznumi,,, dokonča odpeljalo. Ker pošilja vsem neka grozilna pisma. Kako pravico on ima meni pošiljati neka bolna pisma. Bolnik debilni.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      17.12.2021 ob 20:09 GOST gost

      NAJVEČJI DEBILI STE VIJ BOLNIKI V GLAVI DRISLAVI PA NAPIŠI IME SVOJE ČI SI FRAJER POVEJ SE NE CEPIN BASTA KA MO ZNALI DA BOŠ DOL LIGEJ TAK SI NA SOCIALI SMOTKO OSTANITE ZDRAVI

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.