https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Potrdili so pomočnico direktorja za zdravstveno nego v soboški bolnišnici

Rakičan, 17.12.2021 ob 10:40  

Strokovni svet zdravstvene nege Splošne bolnišnice Murska Sobota je za pomočnico direktorja za zdravstveno nego včeraj potrdil Natašo Kreft, doslej vršilko dolžnosti.

Predstavitev in program Nataše Kreft, ki je bila edina kandidatka, so podprli vsi člani strokovnega sveta, njeno imenovanje je potrdil tudi direktor soboške bolnišnice Daniel Grabar.

Kreftova je v svojem programu izpostavila pomembnost strategije razvoja in zadržanja kadrov zdravstvene nege, se zavzela za pridobitve koncesije visokošolskega programa zdravstvene nege v Pomurju, več kadrovskih štipendij za srednješolsko in visokošolsko izobraževanje programov zdravstvene nege, stalno izobraževanje zaposlenih, okrepitev sodelovanja s primarno ravnjo zdravstva in domovi starejših v Pomurju, pri vsem tem pa je kot glavno vodilo poudarila skrb za izvajanje kakovostne in varne zdravstvene nege, osredotočene na pacienta, sporočajo iz soboške bolnišnice.

Direktor soboške bolnišnice Daniel Grabar je ob potrditvi dejal, da je prepričan o nadaljnjem dobrem sodelovanju, pri čemer na prvem mestu ostaja visokostrokovna in kakovostna obravnava pacientov.

*Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija