https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Prejeli tujca, ki je vstopil v državo na nedovoljen način

20.12.2021 ob 6:38  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali eno kaznivo dejanje, tri kršitve javnega reda in miru, prijeli tujca, ki je v državo vstopil na nedovoljen način in dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so lendavski policisti obravnavali poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so na avtocesti zaustavili osebni avtomobil nemških registrskih številk. Pri kontroli so ugotovili, da se v notranjosti prevaža državljan Pakistana, ki ne izpolnjuje pogojev za vstop v našo državo. Po končanem postopku bo predan madžarskim mejnim organom.  

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.12.2021 ob 8:04 gost

      Kako lahko tujci vstopijo v Slovenijo ko je na vladi Janez Janša največji sovražnik tujcev debil. Ima pa pittbula Hojsa keri ve Slovence z vodnim topom in plinom napadati na meji njima pa tujci šečejo kot da bi sli na romanje.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.12.2021 ob 9:46 gost

      Seveda tujci šetajo po Sloveniji ker se vele pizdej Janez Janša ukvarja z pisanjem pisem vsem Slovencem. Gdo ga pa je zato kaj prosil da nap piše neke bulozne pravljice in to za naš davkoplačevalski denar. To naj počne za svoj denar in samo SDS pedrom in stranki smc, nsi, SNS DeSUS keri so se mu prodali. Ostale Slovence pa naj pusti pri miru ker ga enostavno,,,, nejebemo pet posto,,,,

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.12.2021 ob 21:13 Tujci so tudi Amerikanci gost

        vozili so copivo sueddeutsche.de/bayern/unfall-a3-parsberg-lastwagen-us-militaer-unfall-polizei

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.12.2021 ob 9:54 gost

      Stranke kot so smc, nsi, DeSUS, SNS so propadle ker so podpirale in se prodale Janezu Janši. Že so na odpadu. Zdaj pa rabi sveže meso za glodanje in podkupovanje. Rabi tistih 70 procentov volilcv keri so glasovali proti zakonu za vode keroga sta spisala Vizjak in Janči. In sta popustila na celi črti. Zdaj bi pa rad te volilce imel na volitaj da bodo še bolj kradli, lagali, manipulirali, kadrovali svoje prijatelje tajkunske, Itd. Slovence pa bodo se bolj preganjali po ulica z vodnim topom in strupenim plinom in jih zapirali in vsiljevali nezakonite odloke in ukrepe.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.12.2021 ob 10:01 gost

      9.49,,,debil jaz vidim samo moške vse kar krepke keri drugega ne delajo kot kadijo tipkajo telefone in kot kukavice bežijo da se njim ni treba boriti za svojo domovino. Nato jih je dvajset let učil obrambo in kaj so se naučili ko so jih zapustili vojaki mednarodnih sil. Da so s pokali culo in za njimi v Evropo drkat kurac. Nič delati samo sedeti in cakati da drugi naredi namesto njega . Kot so to doma počele njihove ženske kere so zlorabljali na vse jebene načine.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.12.2021 ob 8:22 Za gasilce gost

      oe24.at/oesterreich/chronik/wien/kurzschluss-loeste-brand-in-wiener-wohung-aus

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.