https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zaradi prometne nesreče oviran promet na pomurski avtocesti

23.12.2021 ob 10:20  

Prometno informacijski center za državne ceste obvešča, da je prišlo do prometne nesreče na pomurski avtocesti v smeri Maribora za priključkom Sveti Jurij ob Ščavnici.


Okoli pol 10. ure sta na uvozu na avtocesto v Grabonošu, v smeri Maribora trčili osebno in tovorno vozilo. Poškodovanih ni bilo. Gasilci PGD Gornja Radgona so zavarovali kraj dogodka in na vozilih odklopili akumulatorja.

Zaradi prometne nesreče je bila Pomurska avtocesta pred predorom Cenkova proti Mariboru zaprta. Nastal je večkilometrski zastoj.

Foto: Arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.