https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Sveta zavoda KKC Lendava odločil, da se postopek razrešitve direktorja nadaljuje

23.12.2021 ob 15:30  

Svet zavoda Knjižnica – Kulturni center Lendava – Lendvai Könyvtár és Kulturális Központ je z večino glasov članov odločil, da se postopek razrešitve direktorja javnega zavoda nadaljuje skladno z veljavnimi predpisi.


Na podlagi 9. člena Poslovnika sveta zavoda KKC Lendava – Lendvai KKK je bila dne 11. decembra 2021 sklicana 1. korespondenčna seja Sveta zavoda KKC Lendava – Lendvai KKK, ki je potekala dne 13. decembra 2021 od 9.55 do polnoči, z eno točko dnevnega reda: Potrditev predloga sklepa z obrazložitvijo, o razrešitvi direktorja javnega zavoda KKC Lendava – Lendvai KKK, s katerim svet zavoda začne postopek razrešitve direktorja v skladu z aktom o ustanovitvi javnega zavoda in veljavnimi predpisi.

Korespondenčna seja je potekala po elektronski pošti, zato je bilo članom sveta zavoda poleg vabila poslano tudi navodilo o poteku same seje, na katerega do začetka seje ni bilo prejetih pripomb. Prav tako je bilo članom pred začetkom same seje poslano tudi gradivo z obrazložitvijo točke dnevnega reda. Prejem gradiva je potrdilo osem od devetih članov. Svoje glasove je pravočasno oddalo pet članov sveta zavoda, ki so potrdili sklep o razrešitvi direktorja javnega zavoda KKC Lendava – Lendvai KKK.

To pomeni, da je svet zavoda z večino glasov članov odločil, da se postopek razrešitve direktorja javnega zavoda nadaljuje skladno z veljavnimi predpisi. O izvedeni seji je bil pripravljen zapisnik katerega je večina članov Sveta zavoda KKC Lendava – Lendvai KKK tudi potrdili do predpisanega roka, ki je potekel danes, 23. decembra 2021, ob 12. uri. 

V skladu z zakonodajo imajo člani svetov zavodov jasno opredeljene dolžnosti in pravice kakor tudi naloge, pristojnosti in odgovornosti, na podlagi katerih pri sprejemanju svojih odločitev sledijo zakonitosti dela in poslovanja javnega zavoda ter sprejemanju odločitev, ki so v dobro samega javnega zavoda, kakor tudi celotne lokalne skupnosti. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 15:29 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.