https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 57 novih okužb

23.12.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 4.997 PCR testiranj, potrjenih je bilo 1.203 novih okužb. 


V četrtek, 23. decembra, v Pomurju potrdili 57 novih okužb.

V četrtek so okužbe potrdili v 17 pomurskih občinah. 11 v Mestni občini Murska Sobota, 7 v Črenšovcih, 6 v Beltincih in Moravskih Toplicah, 5 v Lendavi in Ljutomeru, 3 v Cankovi in Tišini, 2 v Križevcih in Puconcih, ena okužba v Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Gradu, Kobilju, Kuzmi, Rogašovcih in Turnišču.

V sredo, 22. decembra, v Pomurju potrdili 92 novih okužb.

V sredo so okužbe potrdili v 22 pomurskih občinah. 12 v Beltincih in Murski Soboti, 8 v Gornji Radgoni, Ljutomeru in Radencih, 7 v Apačah in Križevcih, 4 v Črenšovcih in Lendavi, 3 v Puconcih in Sv. Juriju ob Ščavnici, 2 v Gradu, Kuzmi, Moravskih Toplicah, Razkrižju in Veržeju ter eno v Cankovi, Gornjih Petrovcih, Kobilju, Odrancih, Šalovcih in Turnišču.

V torek, 21. decembra, v Pomurju potrdili 72 novih okužb.

V torek so okužbe potrdili v 19 pomurskih občinah. 10 v Beltincih in Murski Soboti, 8 v Ljutomeru, 7 v Puconcih, 6 v Gornji Radgoni, 5 v Lendavi in Tišini, 4 v Moravskih Toplicah, 2 v Gornjih Petrovcih, Kobilju, Križevcih, Radencih, Turnišču in Veliki Polani ter eno v Apačah, Gradu, Sv. Juriju ob Ščavnici, Šalovcih in Veržeju.

V ponedeljek, 20. decembra, v Pomurju potrdili 56 novih okužb.

V ponedeljek so okužbe potrdili v 15 pomurskih občinah. 13 v Murski Soboti in Beltincih, 5 v Ljutomeru in Puconcih, 4 v Moravskih Toplicah, 3 v Tišini, 2 v Črenšovcih, Gornji Radgoni, Radencih, Rogaševcih, ter po eno novo okužbo v Cankovi, Gornji Petrovcih, Gradu, Kuzmi in Turnišču.

V nedeljo, 19. decembra, v Pomurju potrdili 57 novih okužb.

V nedeljo so okužbe potrdili v 19 pomurskih občinah. 8 v Apačah, 6 v Beltincih, 5 v Murski Soboti, Puconcih in Radencih, 4 v Ljutomeru in Tišini, 3 v Križevcih in Veliki Polani, 2 v Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Lendavi in Moravskih Toplicah, ena okužba v Črenšovcih, Gradu, Kuzmi, Razkrižju, Rogašovcih in Veržeju.

V soboto, 18. decembra, v Pomurju potrdili 63 novih okužb.

V soboto so okužbe potrdili v 22 pomurskih občinah. 10 v Murski Soboti, 8 v Beltincih, 6 v Ljutomeru, 5 v Moravskih Toplicah, 4 v Črenšovcih in Križevcih, 3 v Cankovi, Gornji Radgoni in Rogašovcih, 2 v Gornjih Petrovcih, Gradu, Lendavi in Turnišču, ena okužba v Apačah, Dobrovniku, Kobilju, Kuzmi, Odrancih, Puconcih, Radencih, Tišini in Veržeju.

V petek, 17. decembra, v Pomurju potrdili 114 novih okužb.

V petek so okužbe potrdili v 24 pomurskih občinah. 12 v Beltincih in Murski Soboti, 11 v Ljutomeru in Moravskih Toplicah, 10 v Gornji Radgoni, 9 v Lendavi, 5 v Črenšovcih in Odrancih, 4 v Apačah, Cankovi in Gornjih Petrovcih, 3 v Gradu, Križevcih, Kuzmi, Puconcih in Radencih, 2 v Rogašovcih, Šalovcih, Tišini in Turnišču, ena okužba v Dobrovniku, Kobilju, Razkrižju in Svetem Juriju ob Ščavnici.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.12.2021 ob 10:06 gost

      Ljudje dajmo stopimo skupaj, cepljenje, testiranje, maske, distanca in vse kar pomaga pri zmanjševanju številk, da bomo čim prej ven iz te nevole in se vrnemo k normalnosti.

      10 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 11:02 kilonja gost

        Na žalost, antikovidarji, so posebna sorta ljudi, to so ljudje ki so odklonilni do vsega kar ni po njihovi " logiki "..ni se jim treba pripeti s pasom v avto ker ljudje umrejo tudi zaradi zapetega pasu v prometni nesreči, ne držijo varnostne razdalje, v trgovinah se derejo na prodajalke če jim ne mislijo blagajne odpret, kregajo se v čakalnicah pri zdravniku s sestrami, radi pametujejo drugim čeprav svojih težav niso sposobni rešiti...to je posebna skupina ljudi, z nižjo izobrazbo in z nerazgledanostjo , vrhunec življenja pa jim je všečkanje na FB in FB " kredibilne " antikovid novice :) . Žal, ljudje ki imajo največ proti kovid ukrepom, nas najbolj omejujejo s svojim tzrdoglavim odnosom. Kot sem že napisal so v večini to nižje izobraženi in nerazgledani ljudje, ozrite se okoli sebe in jih boste prepoznali z obnašanjem ki je bilo neumno že pred kovidom , kovid jih je samo še malo bolj razgalil.

        10 15 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 11:31 gost

        Kilonja, ti verjameš v to kar si napisal ali si to napisal po nareku za plačilo? Koliko ti plačajo?

        12 7 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.12.2021 ob 12:45 pepi1951 gost

      kilonja,pa ti si zelo pameten in razgledani, škoda ka visiš tu gor poldneva, spravi se delat ti socialec.

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.12.2021 ob 13:04 gost

      Stroka zabita je izjavila da se naj ozremo čez mejo. Krava semleta bi naj danes bila na vseh mejnih prehodih ko je pol Slovenije šlo čez mejo praznovati božič in novo leto. 3kilometerske kolone 5 vrst. To se dogaja čez mejo ker je tam vse odprto pa tudi silvestrovali bodo zunaj. Zato so vse gnoji vladni in stroka odšli cez mejo. Glupi narod pa zaprli in to nezakonito.

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.12.2021 ob 13:52 gost

      Anti cepilci in njim podobni so pravi kreteni, samo se pričkajo in sebi lažejo! resno ste bolani telebani !!!!!!

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.12.2021 ob 14:19 gost

      Kak se df trudi pa tala minuse sebi pa pluse, kot otroški vrtec tak ga to veseli, minus plus, an ban pet podgan, ciciban cicifuj.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 14:23 gost

        Napiši pameten komentar pa ti bodo bralci dali plus. Dokler boš pa pisal laži in neumne komentarje boš dobival minuse. Kaj misliš, da s0 komentatorji vsi neumni kot vas je večina v stranki SDS?

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.12.2021 ob 14:27 gost

      Se zavedaš da si na pomurcu od komentatorjev edini ti član sds in Janševa marioneta???????????' Ciciban cicifuj.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 14:33 gost

        Še nikoli v življenju, pa sem star 72 let, nisem bil član nobene stranke in nikoli ne bom. Vsi, ki pišete proti zdravemu razumu ste pa res člani SDS in Nove Slovenije. Naštel bom samo dva in bom nehal. Luka Perš in Boris Cipot.

        4 11 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.12.2021 ob 14:43 gost

      Še sam sebi verjetno ne verjameš kolko si star, jaz se prav zabavam ob tvojih lažnivih komentarjih. Ne vem zakaj ne napišeš kak znanstveno fantastični roman, ko tako obvladaš pravljičarstvo-ciciban cicifuj.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.12.2021 ob 14:47 gost

      72 leti star , pa takšen bedak !!!?? Škoda da živiš !

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.12.2021 ob 14:48 gost

      »ŠKODA PO CEPLJENJU JE NAREJENA TUDI ČE JO ČLOVEK NE OBČUTI«! Še bolj zaskrbljujoče je, pravi dr. Levy, da trenutni dokazi kažejo, da se beljakovine konice še naprej proizvajajo v telesu, po začetnem injiciranju mRNA. Pojasnjuje: "Čeprav je treba v celoti opredeliti patologijo, je pojasnilo o težavah trombotičnih nagnjenj in drugih simptomov, opaženih pri kroničnih bolnikih in bolnikih po cepljenju COVID, neposredno povezano z obstojno prisotnostjo beljakovin koronavirusne konice." »Nekatera poročila trdijo, da se lahko beljakovine konice še naprej proizvajajo po začetnem vezanju na receptorje ACE2 in vstopu v nekatere celice, ki jih sprva cilja. Zdi se, da so klinične slike kroničnega COVIDa in toksičnosti po cepljenju zelo podobne, obe pa sta zaradi te nadaljnje prisotnosti in telesne difuzije konice (Mendelson et al., 2020; Aucott in Rebman, 2021; Levy Ravenendran, 2021). ». Levy opozarja da imajo nekateri ljudje po cepljenju hitro negativne stranske učinke, večina pa se počuti popolnoma dobro po prejemu "cepiva". »Ali je to dokaz da cepivo takšnim posameznikom ni naredilo škode, ta bo šele storjena«, se sprašuje in odgovarja »da dokazi kažejo kako je škoda že narejena, tudi če jo človek ne občuti«! Kot primer navaja tvorbo rouleaux RBC do katere prihaja po cepljenju, oziroma eritrociti (rdeče krvne celice) se zlepijo, poveča se viskoznost (debelina) krvi kar poveča odpornost na normalen, neoviran pretok krvi, zlasti v mikrocirkulaciji (drobnih kapilarah). Posledice so trombi in druge poškodbe

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 14:59 gost

        To je za razumevanje desnih volivcev prevelika znanost. Njim je dovolj, da jim Janša zavpije: " Cepite se! " in že z zavihanimi rokavi čakajo na iglo. Lani spomladi sem vam pisal, da vas bojo letno dvakrat cepili, pa ste me imeli za butalca. Zdaj izgleda in verjetno vas bodo drugo leto cepili na vsake tri mesece. Ko bo prišla NAMIŠLJENA DESETA INAČICA VIRUSA, PA VAS BODO CEPILI VSAK MESEC. Tričert zdravstva ne bo delalo drugega kot cepila ljudi. Me zanima kako bodo prikazovali tiste, ki so umrli zaradi cepljenja in postali invalidi zaradi cepiva, ker vsega več ne bodo mogli skriti. Bodo zopet filozofirali o tem, da je bolje 100 mrtvih od cepiva kot 200 mrtvih od virusa, ki mladim sploh ni nevaren. Kot zdaj lažejo ljudem, da je nočno cepljenje ohranilo 300 življenj in preprečilo 2.000 hospitalizacij. Če so ti lažnivci vrh naše medicinske znanosti je najbolje, da vse skupaj od zdravstva do države takoj ukinemo.

        12 6 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      24.12.2021 ob 16:13 gost

      To mi delaj Df. Nadaljuj se hocemo se. Napisi se kaj o tvojemu vodji Jansi pa kak je v Jugoslaviji super bilo daj prosim uslisi mojo bozicno zeljo. Potrudi se pa napisi se kaj o Jugi pa Jansi da se bomo se malo smejali. Vsaka ti cast kaki talent mas za bujno domisljijo. Prav faus sem ti.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      24.12.2021 ob 16:23 gost

      Biografija Dr. Carrie Madej ima globoko ljubezen do človeštva in izgubljenih. Veruje v Adonaja (hebr: Gospod), stvarnika neba in zemlje, in Ješua (Jezusa), edinorojenega sina, ki je žrtvoval svoje življenje, da bi rešil vse človeštvo. Dr. Carrie Madej izvira iz Dearborna v Michiganu in je leta 2001 diplomirala na Univerzi za medicinske bioznanosti v Kansas Cityju. Nato je opravila tradicionalno pripravništvo v The Medical Center v Columbusu v Georgii in interno medicino na Univerzi Mercer v Maconu, Georgia. Dr. Madejeva je bila do leta 2015 privatna zdravnica s svojo kliniko in direktorica klinike v Georgii. Dr. Madejeva je bila tudi zdravnica na Pennsylvania College of Osteopathic Medicine – Georgia Campus, kjer je študentom 8 let mentorirala klinične aplikacije interne medicine. Dr. Madejeva je javna govornica in sedaj prek različnih platform svoj čas posveča izobraževanju drugih o cepivih, nanotehnologiji in človekovih pravicah.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      24.12.2021 ob 17:10 gost

      Ge San se cepil zdaj pa nikan nembrem. Jebite se vij vsi stroka pa vlada lažniva z svetovno zdravstveno organizacijo pa vsi bugatuni keri so tou skujali. Zdaj pa mahaju biljarde.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      24.12.2021 ob 18:22 gost

      Ka ma zaj biljard z covidom? Ce biljard je tudi prepovedano spilati?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      24.12.2021 ob 19:58 gost

      Biljard so denar ne milijarde in ne milijone ampak biljard služijo bogatuni keri so to zakuhali. Štekas kmet debil hlapec gnoj budalo.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      24.12.2021 ob 21:39 gost

      Ne stekam mudonja pedercina mi lahko se enkrat razlozis. Mam doma biljard mizo pa ne vem ce je zdaj se to prepovedano igrati. Ne se razburjat lepo po malem razlozi. Mirno kri.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.