https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V krožišču se je prevrnil traktor

24.12.2021 ob 13:00  

Danes ob 12:47 se je v krožišču prevrnil traktor.

Ob 12.47 se je v naselju Boreci, v občini Križevci, v krožišču prevrnil traktor. Gasilci PGD Ljutomer so zavarovali kraj nesreče, nevtralizirali po vozišču iztekle tekočine iztekle iz traktorja in nudili pomoč policiji pri usmerjenju prometa, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Foto: Radarji v Prlekiji (S. Z.)

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.12.2021 ob 15:55 haha gost

      Res je hudo, ko je treba gnojnico voziti na predbozicni in praznicni dan. Kmetje stradajo, samo tega nihce ne ve.

      29 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 17:24 ticam99106@veb65.com gost

        Predvidevam, da Kolar. Krivec je lahko prevelika hitrost ali da vozilo, oziroma cisterna ni brezhibna, kar se nebi čudil, ker samo znajo hiteti po cestah brez pazljivosti in se ne zavedajo, da ogrožajo druge. Kaj, če bi šel otrok čez ali kdo drug!!! Upam, da je voznik v redu. Vprašal pa bi se tudi, kam vozijo to gnojnico? Kje so inšpektorji, ko jih rabiš? Verjetno PCT pogoje preverjajo. Sramota res!!!

        23 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2021 ob 9:47 Joze gost

        Kje so policaji da lahko kmetje z tako veliko težo vozijo po cestah,ker ta cisterna napolnjena in traktor tehtajo okrog 50t in se vozijo 50km na uro in imajo samo F kategorijo.Avtoprevozniki pa lahki vozijo samo 40t skupne teže,če pa imaš 1t več naloženo pa prevozniki dobimo takoj velike kazni.Mislim da to ni pravice in naj vozijo z tako težo po njivah ne po cestah.

        11 6 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.12.2021 ob 16:59 gost

      Tomi kmeti velko velko kazen pa eno leto naj se vozi s pafkačon ka se nafčij voziti .Tomi je pa krijvo tudi tou ka 15 lejtna deca z tejmi velkimi traktorami pa prikolicami lejčejo kak zmejšani .

      25 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 18:42 gost

        Budalo ena. Tumi je to krüj. Dosta more delati ka lejko preživel. Tou takšni gucijo ka nema jo pojma

        8 24 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 20:36 Puhi.. gost

        Samo neke pametuvles Ide se sprave delat pa tiho bode ene pač morejo delate ka druge se lehko jejca cohate 😉

        6 15 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2021 ob 11:30 jaz gost

        budalo prvo se prepričaj kaj je bilo to se lahko profesionalnemu soferi zgodi osovina je počila tudi tebi se lahko to na avtu zgodi hvala bogu da se nobenemu nič ni zgodilo vesele praznike

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2021 ob 17:30 Sosed gost

        Vsi ki pišete pa blatite kmete. Najprej se prepričajte saj pri tej nesreči ni bila kriva kakršnakoli neizkušenost voznika ampak je počila pogonska os na traktorju. Tudi Veliko mladoletnih je dobrih strojnikov.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.12.2021 ob 18:47 gost

      Kaj pa slovenski zakon o izdaji f kategorije ki dovoljuje,da če imaš kategorijo b se pravi za avto,potem se dovoljuje,da se opravi teoretični tečaj iz varnega dela s traktorji in dobiš kategorijo f.Halo butalci kdo je tu nor.Kako je mogoče danes nekomu zaupati vse večje traktorje in priključke nekomu ki kategorijo dobi na takšen način.Kje pa je teoretični del in prav tako praktični,ne glede kaj imaš za ostalih kategorij.Če smo mi morali delati teoretični in praktični del zakaj potem nekateri dobijo kategorijo f na ta bolj cenejši in enostaven način.Evo danes v živo dokaz pa še dobro,da ni nastradalo človeško življenje.Bo pa takih in podobnih nezgod sigurno več.Sem doživel,da me je ena oseba pred leti, prosila za pomoč,ko je trebalo dvo osno prikolico parkirati vzvratno za kipanje razsutega tovora.Seveda sva se dobro poznala sem ji tudi ogodil.Potem vprašam,čuj pa ti imaš kategorijo f.Imam je bil odgovor in vprašam pod kakimi pogoji je prišla do vozniš ke kategorije odgovor je bil ja imam b kategorijo in potem greš na tečaj iz varnega dela z traktorji in traktorskimi priključki pa dobiš takoj kategorijo f.Seveda pri takih voznikih je vzvratna vožnja traktorja z priklopnikom špansk vas.Prav tako vožnja po cesti.

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.12.2021 ob 9:19 Kmet gost

        Mojster.kolikor jaz vem in sem tudi delal izpit za traktor ker je bil pogoj da si sploh lahko naredil kmetijsko šolo dvoosne prikolice nismo porivali Rikverc ampak samo enoosno.imas kmete ki vozijo traktorje že 50 let pa je ne znajo poriniti Rikverc.ampak jo potiskajo s prednjim delom.sem pa za to da se ukine pridobitev f kategorije samo s teoreticnim delom.kar pa se je zgodilo fantu pa ne želim nobenemu.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.12.2021 ob 18:50 gost

      Delaj toliko kot vidiš,da si sposoben in ne pretiravaj ker se ti bo prej ali slej obrestovalo.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.12.2021 ob 21:06 Gost gost

      Zakaj je počila osovina , zato ka je gospod kolar sam popravljal in faril potač na osovino

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.