https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ne zamudite priložnosti nove zaposlitve

27.12.2021 ob 18:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas preverili tudi tokrat, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 60 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

UPRAVNA ENOTA MURSKA SOBOTA išče VODJO SKUPNE FINANČNE SLUŽBE. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo ter 5 let delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so objavljeni na gov.si strani, kjer je dostopen tudi obrazec za prijavo. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Delo poteka v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma e-pošti do 30. decembra 2021. 

ROTO MURSKA SOBOTA išče PRIPRAVLJAVCA MATERIALA ZA STROJE. Za to delovno mesto se zahteva nižja poklicna izobrazba oziroma osnovnošolska izobrazba. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece, z 1-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je večizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 6. januarja 2022. 

SANTIM MURSKA SOBOTA išče ČISTILCA NADZORNIKA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo oziroma nižjo poklicno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, resnost, odgovornost in zanesljivost. Urnik dela je nestalen oziroma gibljiv. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 1. januarja 2022. 

OSNOVNA ŠOLA FRANCETA PREŠERNA ČRENŠOVCI išče SVETOVALNEGA DELAVCA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba, smer socialno delo in svetovanje. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, opravljen strokovni izpit za strokovne delavce na področju vzgoje in izobraževanje ter potrdilo o nekaznovanosti v skladu s 107. a členom ZOFVI. Ponujajo zaposlitev za določena čas do 31. avgusta 2022. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 29. decembra 2021. 

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče ZDRAVNIKA SPECIALISTA PPD2 - RADIOLOGA. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 5 let delovnih izkušenj. Za to delovno mesto se zahtevata še znanje slovenskega jezika in osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 29. decembra 2021. Prav tako iščejo FINANČNIKA VII/1. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje in poznavanje predpisov s področja računovodstva. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev oziroma do vrnitve odsotnega delavca, s 4-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlog po pošti oziroma po e-pošti do 1. januarja 2022. 

JAKOŠA NAPREDNE INŠTALACIJE išče DELAVCA ZA PREPROSTA DELA PRI MONTAŽI TOPLOTNIH IN VODOVODNIH SISTEMOV. Za to delovno mesto se zahteva osnovnošolska izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, z 2-mesečnim poskusnim delom. Okvirna plača je 1.025 evrov bruto. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 1. januarja 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

FOTO: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.12.2021 ob 18:07 gost

      Vse visokošolski kadri in delavne iskušnje. Edino če še iz Hrvaške, Bosne, Srbije potem ni potrebno teh vseh kompetenc.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.