https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Drsališče v središču Murske Sobote odprlo svoja vrata

Slovenska ulica, 27.12.2021 ob 13:50  

Iz Mestne občina Murska Sobota so sporočili, da drsališče na Slovenski ulici že obratuje ter prvi drsalci že uživajo na ledeni ploskvi.

Obratovalni čas drsališča je od ponedeljka do četrtka ter v nedeljo od 10. do 20. ure, ob petkih in sobotah od 10. do 22. ure.

Za vstop na drsališče je za vse drsalce stare nad 12 let obvezen PCT pogoj.

Drsanje je brezplačno za vse občanke in občane Mestne občine Murska Sobota ter nepridobitne organizacije s sedežem v Mestni občini Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.12.2021 ob 14:17 gost

      Bravo sobota da ste poskrbeli za vsaj malo radosti tega turobnega časa. Jebeš virus Jebeš ukrepe keri so itak nezakoniti kot vse dosedaj zaprtje in vsiljevanje vseh jebenih nezakonitih ukrepov. Glavno da vlada uživa pri sosedih Hrvatih kjer je vse odprto. Pri stolnica z kuhanim vinom na Hrvaškem drugega ni bilo kot Slovenci vlad stroka nijz javna uprava.

      21 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.12.2021 ob 17:38 gost

        Ker se slovensci selijo na hrvaško pit vino, je posledica, da je danes skoraj 40 odstotnapozitivnost testiranja. Bolnice bodo spet polne za nekaj dni in spet drugače bolni ljudje zaradi teh kretenov ne bodo mo0gli dobiti zdravniške oskrbe. Bolni so ti ljudje, katerim je malo mar za ukrepe cepljenje in skrb za sočloveka.

        16 18 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.12.2021 ob 17:47 gost

      In to so vsi keri bi v prvi vrsti morali biti v Sloveniji ker so ukrepe oni sami postavili in to je debilna vlada in stroka nijz. Keri prvi lazijo k sosedom Hrvatom.

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.12.2021 ob 17:54 gost

      Ja v petek so se valile kolone 5 vrst proti Hrvaški po 2 uri so cakali v vrsti. In gdo so bili ti Slovenci pol vlade in parlamenta pol nijz stroke več kot polovica javne uprave Itd. In gdo bo najebal Slovenci keri so doma zaprti ta golazen se pa vrne z novim pitaj boga kerim sevom in vse okužijo. Namesto da bi vsi ki se pri vlečejo čez mejo v Slovenijo šli v karanteno za mesec dni. Pa da vidimo gdo bo se vlekel iz Slovenije.

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.12.2021 ob 18:13 gost gost

      Ja, butasti slovenceljni že pa romajo k sosedom hrvatekom, šteri n as majo tak radi. Te pa domov nosijo virus, tak kak že dve leti zapored. Vedno se po dopustih enormno poveča število okužb. Boli hrveteke đoka, ka de z nami, glavno, ka slujžijo, pa se smijejo iz butastih sosedov. Ka zdaj to ne prepreči tviteraš jajo, doma pa takše ukrepe, ka de nas pomali zapiro? Butasti narod de še izda rino ta, tak, ka trbej nekše omejitve. Vej drujgi ta ne odijo, kak že omenjeni butasti slovenceljni.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.12.2021 ob 10:00 Gost gost

      Vsak ima pravico iti kam hoče, če ni cepljeni se itak mora testirati v vstopu v Slovenijo edino cepljeni lahko gre prosto prek meje - upam da negativen

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 16:12 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.