https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Praznična podoba Ljutomera

Ljutomer, 28.12.2021 ob 17:00  

Praznične luči v Ljutomeru so prižgali 11. decembra 2021, le te bodo razsvetljevale mesto vse do 6. januarja 2022. 

Luči bodo razsvetljevale osrednjo praznično smreko, manjša božična drevesa postavljena na glavnem trgu ter okoliške objekte v Ljutomeru vse do 6. januarja 2022. 

Na trgu so postavili manjša božična drevesa, na katera so svoje okraske lahko namestili otroci iz vrtcev in šol. Ta drevesa bodo v začetku prihodnjega leta tudi posajena.

V Ljutomeru drsališča ne bo, bodo pa, če bodo to razmere dopuščale, le to postavili v času zimskih počitnic.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.12.2021 ob 17:16 gost

      Ta obcina je dolžan z projekte kere izvajajo. Ne razumem pa občine kere nič nedelajo so pa dolžnice. Na primer občina Turnišče danes je po radiji bilo povedano da bodo imeli 5 iljonov za poslovanje 6 milijonov pa za izdatke kaj le bodo za 6 iljmonckov naredili nič od nič ko 4 leta niso nič naredili. Edino pol kolesarske steze in pol vrteča iz evropskega denarja torej to ne gre iz proračuna. Še večji napredek je naredila občina Kobilje da o Dobrovnik, Odranci, čerensovci, itd ne govorimo. Seveda v tej zaostali občini je župan sds samo za sebe se dela pri tej struji desnih pizdekov.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.12.2021 ob 17:20 gost

      To pa maš preaf cestu maju ozku kak mij v odrancaj mamu ulceali pa pločnike. Tudi tejebil z SDS stranke župan jebeš šorku cestu če je lejku njeguv žep pun.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.12.2021 ob 18:04 pridite gost

      Pridite v Ljutomer, tu imamo vse. Smo tudi srčno srčni in presrečni. Pa komaj čakamo, da bodo volitve, hahah!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.12.2021 ob 18:26 Ejga gost

      Ka si faus? Nasi zupanji ne seze nihce do glezjov. Neki Horvati prepiti in zakajeni s Dejanom bi jo radi rusili,.. kaj bodo pingvini nedelavni z dugimi jeziki, te se pa stovi. To je gossman polom, za kozlati maskarada

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.12.2021 ob 7:13 Franc gost

      Eh puste ze tega 1,20meter deda, samo luft, zaduzeni do amena, o grosmanih pa tak skoda besed, nekdo ko je star 50 let in nima 1 leto delovne dobe, samo vseja bi se rad na vodilna mesta adijo. Naj kramp vzeme v roke in se dokoze z rokami, ne z jezikom ki mesa luft. Zupanja je itak carica se vedno in se dolgo bo!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 15:45 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.