https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 77 novih okužb, največ v Murski Soboti in Beltincih

28.12.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.334 PCR testiranj, potrjenih je bilo 1.813 novih okužb. 


V ponedeljek, 27. decembra, v Pomurju potrdili 77 novih okužb.

V ponedeljek so okužbe potrdili v 17 pomurskih občinah. 23 v Murski Soboti, 13 v Beltincih, 8 v Moravskih Toplicah, 6 v Rogašovcih, 4 v Križevcih in Ljutomeru, 3 v Odrancih, Veržeju in Razkrižju, 2 v Gradu in Turnišču, 1 v Gornji Radgoni, Kuzmi, Lendavi, Puconcih, Šalovcih in Kobilju. 

V nedeljo, 26. decembra, v Pomurju potrdili 65 novih okužb.

V nedeljo so okužbe potrdili v 21 pomurskih občinah. 8 v Gornji Radgoni in Murski Soboti, 6 v Apačah, v Lendavi in Ljutomeru, 5 v Beltincih in Radencih, 2 v Cankovi, Odrancih, Razkrižju, Rogašovcih, Tišini, Veliki Polani in Turnišču, ter po 1 novo okužbo v  Črenšovcih, Gradu, Križevcih, Moravskih Toplicah, Puconcih, Sv. Juriju ob Ščavnici ter v Veržeju.

V soboto, 25. decembra, v Pomurju potrdili 57 novih okužb.

V soboto so okužbe potrdili v 19 pomurskih občinah. 18 v Murski Soboti, 5 v Lendavi in Moravskih Toplicah, 4 v Beltincih in Rogašovcih, 3 v Črenšovcih, 2 v Gornjih Petrovcih, Ljutomeru, Radencih, Tišini in Veliki Polani ter po eno v Apačah, Dobrovniku, Kobilju, Križevcih, Kuzmi, Odrancih, Sv. Juriju ob Ščavnici ter Turnišču.

V petek, 24. decembra, v Pomurju potrdili 98 novih okužb.

V petek so okužbe potrdili v 21 pomurskih občinah. 15 v Murski Soboti, 14 v Gornji Radgoni, 10 v Radencih, 9 v Beltincih, 8 v Apačah, 6 v Lendavi, Ljutomeru in Moravskih Toplicah, 4 v Sv. Juriju ob Ščavnici, 3 v Veržeju, 2 v Cankovi, Črenšovcih, Odrancih, Rogašovcih in Turnišču ter po eno v Gornjih Petrovcih, Gradu, Kobilju, Križevcih, Kuzmi in Tišini.

V četrtek, 23. decembra, v Pomurju potrdili 57 novih okužb.

V četrtek so okužbe potrdili v 17 pomurskih občinah. 11 v Mestni občini Murska Sobota, 7 v Črenšovcih, 6 v Beltincih in Moravskih Toplicah, 5 v Lendavi in Ljutomeru, 3 v Cankovi in Tišini, 2 v Križevcih in Puconcih, ena okužba v Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Gradu, Kobilju, Kuzmi, Rogašovcih in Turnišču.

V sredo, 22. decembra, v Pomurju potrdili 92 novih okužb.

V sredo so okužbe potrdili v 22 pomurskih občinah. 12 v Beltincih in Murski Soboti, 8 v Gornji Radgoni, Ljutomeru in Radencih, 7 v Apačah in Križevcih, 4 v Črenšovcih in Lendavi, 3 v Puconcih in Sv. Juriju ob Ščavnici, 2 v Gradu, Kuzmi, Moravskih Toplicah, Razkrižju in Veržeju ter eno v Cankovi, Gornjih Petrovcih, Kobilju, Odrancih, Šalovcih in Turnišču.

V torek, 21. decembra, v Pomurju potrdili 72 novih okužb.

V torek so okužbe potrdili v 19 pomurskih občinah. 10 v Beltincih in Murski Soboti, 8 v Ljutomeru, 7 v Puconcih, 6 v Gornji Radgoni, 5 v Lendavi in Tišini, 4 v Moravskih Toplicah, 2 v Gornjih Petrovcih, Kobilju, Križevcih, Radencih, Turnišču in Veliki Polani ter eno v Apačah, Gradu, Sv. Juriju ob Ščavnici, Šalovcih in Veržeju.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.12.2021 ob 11:04 Magyar Bacsi gost

      Jasharijevo maslo!

      4 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.12.2021 ob 11:31 gost

      Bojim se, da tega sranja nikoli ne bo konec, tudi ce bomo vsi cepljeni. Biznis v farmaciji je prevec dobro zalaufal, da bi virus kar tak cudezno izginil. Ko, bo mimo omikron bo prisel drekakron, ki bo poleg tega da bo nalezljiv se smrdel in tak dalje vse do crke znj potem pa vse od zacetka. Zal mi je, da sem tak pesimist a res ne vidim tu konca oz luc na koncu tunela.

      14 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2021 ob 13:43 cinki gost

        Upati moramo da je ta nova verzija virusa res predstavlja lažjo obliko bolezni.Potem bo v letu 2022 konec.Zdravstvena stroka nas ni prepričala v ukrepe katere so zagovarjali. Kaznuje nas narava katero si hočemo podrediti.Ustaviti moramo pohlep po kapitali ki vodi v uničenje narave.Če se to ne zgodi bomo katastrofalno kaznovani.

        7 6 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.12.2021 ob 14:59 O gost

      Nikoli več nebo konec zdaj ko so bogatuni ugotovili kako se da nategovati ljudi in veliko veliko služiti.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2021 ob 15:26 gost

        Že od vsega začetka sem vas opozarjal, da gre za prevaro in nateg ljudi, napisal ogromno komentarjev na to temo. In kaj ste delali? Živega bi me zakopali, ker sem pisal proti " stroki ". Končno boste ugotovili sami kako so vas nategnili in kaj vse so vam vzeli, posebno otrokom in mladostnikom. Sami so pa pri tem postali multi milijonarji in multi milijarderji. Že Einstein je nekaj povedal o človeški pameti oziroma naivnosti. Še kako prav je imel.

        6 11 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.12.2021 ob 19:33 gost

      Idijot, nategnjen si ti, samo tejbe more bijk natejgnote ka prijdes k pameti, če si proti in ne verjameš ok, zadrži zase, ne pa ka se mangupejras bedak.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2021 ob 19:42 gost

        Že po tvojem komentarju se vidi, da si se že neumen narodil in takšen tudi ostal. Pa lepo se imej v svoji norosti.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.12.2021 ob 20:06 gost

      Bik te napravo, krava te skotila, Pri Eistaijno se še pa šaulivo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.12.2021 ob 8:00 gost

      m bacsi spet iz starga leta v novo gre kot tele noro vogrsko prizadeto.Nikoli ga ne bo pamet srečala.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.