https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Župan je sprejel zmagovalca kasaškega derbija

28.12.2021 ob 15:00  

Župan Občine Križevci Branko Belec je sprejel Mitjo Slaviča, zmagovalca XXXI. kasaškega derbija. V zahvalo sta mu župan in predsednik Športne zveze Križevci Milan Majcen izročila zahvalo ter zabojček izdelkov lokalnih ponudnikov.

Mitja Slavič iz Ključarovcev nadaljuje z bogato tradicijo dedka in očeta, v kasaškem športu. V karieri je osvojil 140 zmag na domačih in tujih prizoriščih. V letu 2021 je zmagal na največji dirki, derbi na prizorišču v Ljubljani.

V zahvalo sta mu župan Občine Križevci Branko Belec in predsednik Športne zveze Križevci Milan Majcen izročila zahvalo ter zabojček izdelkov lokalnih ponudnikov. Župan je ponovno poudaril, da je ponosen na tradicijo in odlične uspehe naših rejcev, trenerjev in tekmovalcev, ki segajo v sam vrh slovenskega kasaškega športa.

Tekmovalci iz občine Križevci so že tretjič zapored osvojili slovenski kasaški derbi. Tudi za prihodnje leto si želijmo, da se s takšnimi uspehi nadaljuje, so še zapisali na spletni strani občine.

Foto: Občina Križevci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 14:50 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.