https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju več kot 100 novih okužb

31.12.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.168 PCR testiranj, potrjenih je bilo 1.892 novih okužb. 


V četrtek, 30. decembra, v Pomurju potrdili 104 nove okužbe

V četrtek so okužbe potrdili v 21 pomurskih občinah. 13 v Murski Soboti, 11 v Gornji Radgoni, 10 v Beltincih in Lendavi, 8 v Apačah, 7 v Radencih, 6 v Moravskih Toplicah, 5 v Svetem Juriju ob Ščavnici, 4 v Križevcih, Ljutomeru in Puconcih, 3 v Dobrovniku, Gornjih Petrovcih, Gradu, Odrancih in Tišini, 2 v Šalovcih in Veržej, ena okužba v Črenšovcih, Kuzmi in Veliki Polani.

V sredo, 29. decembra, v Pomurju potrdili 90 novih okužb.

V sredo so okužbe potrdili v 20 pomurskih občinah. 14 v Murski Soboti, 12 v Lendavi, 11 v Gornji Radgoni, 7 v Beltincih, 6 v Ljutomeru, Svetem Juriju ob Ščavnici in Moravskih Toplicah, 4 v Črenšovcih in Radencih, 3 v Gradu, Veržeju in Kuzmi, 2 v Apačah, Križevcih in Dobrovniku, 1 v Cankovi, Rogašovcih, Tišini, Turnišču in Puconcih. 

V torek, 28. decembra, v Pomurju potrdili 131 novih okužb.

V torek so okužbe potrdili v 24 pomurskih občinah. 27 v Murski Soboti, 16 v Gornji Radgoni, 12 v Lendavi, 9 v Beltincih in Ljutomeru, 7 v Apačah, 6 v Moravskih Toplicah, Tišini in Šalovcih, 5 v Radencih, 4 v Cankovi, Svetem Juriju ob Ščavnici in Gradu, 2 v Črenšovcih, Rogašovcih, Turnišču, Veliki Polani in Gornjih Petrovcih, 1 v Dobrovniku, Kuzmi, Odrancih, Puconcih, Veržeju in Križevcih.

V ponedeljek, 27. decembra, v Pomurju potrdili 78 novih okužb.

V ponedeljek so okužbe potrdili v 17 pomurskih občinah. 23 v Murski Soboti, 13 v Beltincih, 8 v Moravskih Toplicah, 6 v Rogašovcih, 4 v Križevcih in Ljutomeru, 3 v Odrancih, Veržeju in Razkrižju, 2 v Gradu in Turnišču, 1 v Gornji Radgoni, Kuzmi, Lendavi, Puconcih, Šalovcih in Kobilju. 

V nedeljo, 26. decembra, v Pomurju potrdili 65 novih okužb.

V nedeljo so okužbe potrdili v 21 pomurskih občinah. 8 v Gornji Radgoni in Murski Soboti, 6 v Apačah, v Lendavi in Ljutomeru, 5 v Beltincih in Radencih, 2 v Cankovi, Odrancih, Razkrižju, Rogašovcih, Tišini, Veliki Polani in Turnišču, ter po 1 novo okužbo v  Črenšovcih, Gradu, Križevcih, Moravskih Toplicah, Puconcih, Sv. Juriju ob Ščavnici ter v Veržeju.

V soboto, 25. decembra, v Pomurju potrdili 57 novih okužb.

V soboto so okužbe potrdili v 19 pomurskih občinah. 18 v Murski Soboti, 5 v Lendavi in Moravskih Toplicah, 4 v Beltincih in Rogašovcih, 3 v Črenšovcih, 2 v Gornjih Petrovcih, Ljutomeru, Radencih, Tišini in Veliki Polani ter po eno v Apačah, Dobrovniku, Kobilju, Križevcih, Kuzmi, Odrancih, Sv. Juriju ob Ščavnici ter Turnišču.

V petek, 24. decembra, v Pomurju potrdili 98 novih okužb.

V petek so okužbe potrdili v 21 pomurskih občinah. 15 v Murski Soboti, 14 v Gornji Radgoni, 10 v Radencih, 9 v Beltincih, 8 v Apačah, 6 v Lendavi, Ljutomeru in Moravskih Toplicah, 4 v Sv. Juriju ob Ščavnici, 3 v Veržeju, 2 v Cankovi, Črenšovcih, Odrancih, Rogašovcih in Turnišču ter po eno v Gornjih Petrovcih, Gradu, Kobilju, Križevcih, Kuzmi in Tišini.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.12.2021 ob 10:48 gost

      Karel Kozic kaj trepečeš? Se kaj bojiš? Omikron je virus cepljenih 96 % in necepljenih 4 % ( opravljena znanstvena raziskava ). Mimo cepiva, ki naj bi ščitilo, jim je pobegnil. Kaže, da boste v prihodnosti zbolevali samo cepljeni. Naši farmacevtski plačanci bi pa uvedli obvezno cepljenje. Karoly, kaj misliš zakaj je Janša na veliko povišal plače Beovićevi, Logarjevi, Poklukarju, Kreku, Ihanu, Štruklju, Lejko Zupančevi in podobnim ?????? Da bodo sprovajali njegove zapovedi. Na televiziji RTV Ljubljana je pred novi letom vsem državljanom zagrozil z odvzemom nekaterih svoboščin po novem letu. Kako si on to predstavlja mimo Ustave, zakonov, Evropskih deklaracij, bomo pa kar hitro videli. Mogoče bo na twiterju napisal kak odlok.

      17 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2021 ob 11:00 gost

        Karoly, v pojasnilo, ker sem prepričan, da tega ne veš, te raziskave je napravil nemški insštitut Robert Koch. Tem boš pa ja verjel, ker si nor na Švabe.

        12 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2021 ob 11:38 gost

        Ja, cepljeni, virus omikron bo udaril po vas. Že kaj trepečete? S CEPIVI STE SI POKVARILI IMUNSKI SISTEM. Ste zdaj srečni, ko ste verjeli farmacevtskim plačancem?

        12 8 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.12.2021 ob 12:02 gost: gost

      Izgleda, da imaš višjo pastirsko- oslovsko izobrazbo o virusu in cepivih samo ti. Celi svet ti ne sega do kolen. V bodoče svoje komentarje pišeš na toaletni papir in si obrišeš posrano rit...

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2021 ob 12:15 gost

        Jaz pišem rezultate pravih strokovnjakov in ne poslušam pravljic Janševih nastavljencev in farmacevtskih plačancev. Na vsake tri mesece se boš cepil dokler ne oš resno zbolel. Kako kaj ljudje živijo za novoletne praznike na Švedskem, na Madžarskem, v Bosni, na Hrvaškem, na Floridi, Texasu, ............. Daj , pozanimaj se, prazna buča in velik vernik.

        10 6 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.12.2021 ob 12:03 gost

      Jesi idijot, pokvarjena je tvoja glava, in tvoj imunski sistem. Trpeces, ka se bojiš, smo cepljeni in nič se ne bojimo, ti pa trpečes.

      9 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2021 ob 12:29 gost

        Še kako se bojite, trepečete pred zdravimi necepljenimi ljudmi in hočete na vse načine, da se še mi cepimo z nekim preizkusnim zvarkom, ki veliko ne pomaga. Če vas cepivo ščiti, če vas maske ščitijo, če vas ukrepi ščitijo, zakaj se potem na vsakem koraku bojite zdravih necepljenih ljudi? V prihodnje se boste cepili vsake tri mesece. Boš na sebi izkusil kaj se bo dogajalo s tvojim imunskim sistemom. Veliko cepljenih je izjavilo, da se nikakor ne mislijo tretjič cepiti. Nizozemska predvideva že zdaj 6 kratno cepljenje v prihodnosti, v Izraelu cepijo že s četrto dozo.

        12 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.01.2022 ob 10:18 gost

        Mij precepljeni žuriramo KJER NAM PAŠE!!!!!!!!!!!! Drugorazredniki pa žal doma ali pa kopanje po oteklem nosu--bedaki !!

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.12.2021 ob 12:57 Gosak gost

      Večino tega, kar pišete anticepilci, so izmišljene informacije, ki jih lahko vsakdo napiše. Zato svoje trditve podkrepite s konkretnimi podatki. Ni dovolj, da napišeš, da je določeni nemški inštitut ugotovil to in to, ampak navedi, kako (kje) lahko to raziskavo preverim, če je sploh bila opravljena in so prišli do določenih ugotovitev. Jaz lahko npr. napišem, da je kitajski inštitut ugotovil, da boste vsi necepljeni zboleli in da vas bo imelo večje število hude zdravstvene probleme. Seveda mi anticepilci ne verjamete. Kaj pa če je res?

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2021 ob 13:03 gost

        Gosak, vse imaš na internetu. Moraš samo toliko pameti imeti, da to najdeš in kakšen tuj jezik znati, pa lahko veliko izveš. Pa zelo strokovne medicinske revije v tujini obstajajo. Kaj tega pogledaj namesto Nove24TV.

        10 9 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.12.2021 ob 17:18 gost

      Prvi komentator , prav rad bi te videl v živo , sigurno si podoben teletu , ker taki so tudi tvoji posti.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2021 ob 18:23 Gosak gost

        Gostu ob 13.03 najprej sporočam, da še nikoli nisem gledal Nova24TV. Poučil si me, da imam vse na internetu. Ravno to je nezanesljivo. Tudi moja trditev, da je nek kitajski inštitut napovedal, da se bodo necepljeni skoraj vsi okužili s koronavirusom in jih bo precej hudo zbolelo. Pa je to res? Kaj pa če je?

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2021 ob 18:38 gost

        Gosak, si spregledal, da sem ti jaz imenoval inštitut in nisem pisal na pamet? Pa ugledne zdravniške revije, kjer pišejo ugledni in svetovno znani strokovnjaki, tudi vse lažejo? Naši SDS nastavljenci, ki so še zelo daleč od strokovnjakov, vse vedo in ne lažejo????? Pa epidemiolog dr, Tegnell tudi laže?

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.12.2021 ob 17:21 gost

      Tudi dobro , se bomo pač cepili vsake tri mesece , tij tele anticepilsko boš pa že leto dni mrtev , pa spizdi že enkrat z temi tvojimi blesarijami .

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2021 ob 17:36 gost

        Glej,človek, ki se tako lepo izražaš, star sem 72 let pa sem lani brez težav in brez zdravniške pomoči prebolel to " smrtonosno " korono. Torej sem zaščiten in se nimam česa bati. Svetujem pa ti, da ne verjameš vsem tem lažem na televiziji, ki jih govorijo farmacevtski plačanci in pišejo podkupljeni novinarji. Raje na interneu najd9i kaj pravijo pravi strokovnjaki, tudi Nobelovi nagrajenci in izumitelj PCR testov ter izumitelj mRNA tehnologije. Tako na uho ti pa povem, da bi se cepili enkrat na leto, če bi bil cilj teh najbogatejših ljudi na svetu, ki obvladujejo zgago okoli korone zdravje ljudi. Njim je edini cilj imeti čim več denarja in obvladovati ljudi.

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.01.2022 ob 11:39 Gosak gost

        Odgovarjam tistemu, ki mi oporeka in navaja Kochov inštitut iz Nemčije. Pregledal sem kar precej gradiva tega inštituta, pa nikjer nisem zasledil tega, kar navajaš ti. Med drugim pa je ena od informacij tega inštituta naslednja: Inštitut Robert Koch nenehno spremlja razmere, ocenjuje vse razpoložljive informacije, ocenjuje tveganje za prebivalstvo v Nemčiji, zdravstvenim delavcem daje priporočila in daje pregled lastnih raziskav COVID-19. Konec decembra 2020 se je v Nemčiji začelo cepljenje proti COVID-19. Za preprečevanje okužb pa je še vedno potrebno, da se celotno prebivalstvo zavzema za preprečevanje in obvladovanje okužb, npr. z doslednim upoštevanjem pravil razdalje in higiene – tudi na prostem –, s prezračevanjem notranjih prostorov in, kjer je to indicirano, z nošenjem pravilno masko skupnosti in uporabite aplikacijo Corona Warn.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.12.2021 ob 17:38 Karel K. gost

      Temu butlu na tem portalu zaresn več niti električni iskrin števec in titove Jugoslavije ne pomaga. Nekako bi ga bilo potrebno cepiti proti norosti. Nemški in drugi tuj jezik je potrebno najprej znati brati, potem razumeti in šele potem komentirati. 80 odstotno zaščito imajo cepljeni proti omikronu, to je sporočila mednarodsna zdravstvena organizacija in tudi R;K Nemčija. To kar si ti prebral je plagiat v imenu RK, kar prirejajo takšni kot si ti in delajo zmedo med slovenskim narodom. Upam, da vam bo mati narava sodila, kaj počnete vi propagandisti.

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2021 ob 17:50 gost

        Stari neumen švabski prdec poglej na Madžarsko in na Hrvaško kako svobodno ljudje tam živijo. Samo nekaj kilometrov od tvoje kolibe je to. Zakaj misliš, da hodijo Slovenci na Božične sejme na Madžarsko in na Hrvaško, zakaj novo leto preživljajo v Sarajevu??????????? Zato, ker je Janša s svojimi nastavljenci Slovenijo zaprl. Virus je pa tam ravno takšen kot je pri nas. Samo tam imajo pametnega predsednika vlade in zdravstvo jim vodijo pravi strokovnjaki, ne pa SDS " strokovnjaki " kot v Sloveniji. Omikron različica je pa virus cepljenih - to so dokazali pravi strokovnjaki.

        6 5 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.12.2021 ob 18:01 gost

      TE PA IDI IZ DRŽAVE V P M __govedo indijansko--bog da da crkaš v mukah !!!!!!!!! strokovnjak --gnoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2021 ob 18:16 gost

        Evo, slike Janševega volivca. Izobrazba, izražanje, mišljenje na vrhuncu. Tvoje je Noriško kraljestvo.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      31.12.2021 ob 18:15 gost

      TOČNO TAK TE PA ITE VSI, IDIJOTI, IN ANTICEPILCI, SAMO DREK MEŠAJTE ZAZADI VAS VSI TRPIMO PRAV VSI OD OTROK NAPREJ, SRAM VAS BODI.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      31.12.2021 ob 18:20 Karel K. gost

      Seveda se ne počutim švabskega prdeca ampak slovenca, ti si pa titov hlapec kateri te je vzgojil in ti je pamet posrkal. Saj so pa tudi pred korono mnogi jugonostalgiki silvestrovali na Hrvaškem, vf Srbiji, Bosni, Črni gori. To tvojo štorijo ste ustvarili vi bolani strokovnjaki propagande. Cela zahodna Evropa je v veliki meri zaprta za silvestrovo in trepeta tako kot Slovenija kaj bo po novem letu ko bo udaril naslednji val. Kako moraš takšne norosti napisati, da je omikron virus cepljenih. Bilo bi dobro, da utihneš, se skriješ v svoj brlog in z okolico niti ne komuniciraj preko računalnika, saj imaš možnost, da se okužiš in potem ti bo trda predla. Več ti ne bo pomagalo niti kilogram lekadola, ne pa samo eden kot praviš, da si prebolel prvi virus, če je to sploh res.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2021 ob 18:30 gost

        Tvoji švabski strokovnjaki na institutu Robert Koch so dokazali, da je omikron virus cepljenih. V raziskavi je bilo z virusom omikron okuženih 96 % cepljenih in samo 4 % necepljenih. Še rabiš kakšno drugo raziskavo? Pa tvoja " civilizirana in demokratična " Evropa je 2x in 3x precepljena in se vse zapira, " Balkanci " in Madžari imajo pa vse odprto. PRI ISTEM VIRUSU!!!!!!!!! KDO JE TU NOR, DIKTATORSKI, KDO PA DEMOKRATIČEN IN PAMETEN??????????

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.01.2022 ob 10:22 gost

        Janševi smo na oblasti in bomo še naprej .vij kreteni pa žal morate ubogati in trpeti ker poslušate vaše (izobražence ) zaražence!!!!!!!! Imunski sistem se vam je sesul!!!!!!!!!

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      31.12.2021 ob 19:08 Karel K. gost

      Saj je norcu zam an povedati realno stanje. Saj pa lahko greš na Madžarsko in na balkan. Seveda boš ostal v svojem brlogu patudi če bo vse odprto in se bo slavilo normalno novo leto, saj če boš prišel iz brloga se bodo civilizirani ustrašili in pobegnili, ker bodo mislili, da se je pojavila pošast.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2021 ob 19:38 gost

        Ti si tako zabiti, da sploh ne razumeš zakaj gre. Madžari, Hrvati, Bosanci, ............... se lahko svobodno gibljejo in praznujejo Božič in novo leto, pri nas je pa vse prepovedano, zaprto, edino pečene kostanje se je po Ljubljani lahko jedlo, medtem, ko se kuhano vino ni smelo spiti. Na Balkanu pa prave fešte pri istem virusu. Stari prdec švabski, tam kjer bi moral imeti možgane imaš pajčevino.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      31.12.2021 ob 19:54 Karel K. gost

      Omikron se že umika in cepljeni zaradi njega nimajo težav. Necepljeni pa so v nevarnosti. in so na nišanu. Cepljeni ne čutijo v Sloveniji nobene omejitve in lahko svobodno živijo in se gibljejo. Necepljeni kateri širijo virus pa bi bilo zapreti v bunker. Tako počno po celi civilizirani Evropi in svetu. Na balkanu pa nihče ne ve koliko ljudi na dan umre, zato nobena primerjava z zahodno civilizacijo ni relevantna. Prekmurje ima danes največji krajevni odstotek okuženih in to je njih 85 odstotkov necepljenih. Omikron pa je v veliki manjšini v Sloveniji.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2021 ob 20:08 gost

        S tem komentarjem si pa dokončno dokazal kakšen bedak si. Z masko na gobcu, s prepovedjo Božičnih sejmov in novoletnih praznovanj, s prepovedjo večjih druženj, s testiranjem otrok v šolah, z nošenjem mask malih otrok v šolah, s kazanjem svoje kode povsod od trgovin do bank in pošt, ............ ti živiš SVOBODNO???????????????? Primitivec, ti sploh ne veš kaj je SVOBODA. Hanzek švabski samo zagovarjaj fašizem in nacizem, to imaš že v krvi. Omikron je pa virus cepljenih, zato se ga cepljeni ojite kot hudič križa in besnite še po eno dozo cepiva, da dobite še novi sev virusa.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      31.12.2021 ob 21:16 Karel K. gost

      Vse najboljše v novem letu, mnogo zdravja, sreče in ljubezni vam želim kateri pišete umsko uravnovešene komentarje, temu kateri puše vse ostale pa želim, da se cepi 10 krat, morda mu bo to pomagalo, da bo pri 72. letih dobil pamet v glavo in se bo rešil preteklosti in bo že enkrat živel v sedanjosti v civiliziranem zahodnem svetu. Ker se ni cepil mu je zdravje vprašljivo in tudi mu ne bo pomagalo, to, da mu želim tega veliko.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      31.12.2021 ob 21:33 gost

      Ge San v Ljubljani tu je taka festa da smo fse meglo rastirali. Vse je puno kak vi nebi bilo nobenenih omejitev. Res smo kreteni v Prekmurju da ne upamo niti zunaj prdnuti. Cela Slovenija pa je zunaj na praznovanju novega leta.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      01.01.2022 ob 8:38 gost

      Karel Kozic, vsi desničarji in tisti, ki ste od strahu pred virusom vse poscani, na portalu MMC ali kje drugje si poglejte polne ulice ali polne trge ljudi brez mask, ki so včerajšnjo noč veselo silvestrovali v Zagrebu, nekaj par deset kilometrov od nas. Kaj mislite bodo vsi ti ljudje hudo zboleli in umrli? Pa naš Janša, Beovićka, Logarca in ostala banda si naj to pogleda, da nas ne bodo brez razloga zapirali v stanovanja in v hiše. In nehajte z izgovori, da tudi Nemčija , Avstrija in Francija ter še kakšna država zapira ljudi. V teh državah se znova pojavlja fažizem - ločenje cepljenih od necepljenih, istočasno pa zapiranje vseh. Nobene potrebe nimamo, da jim sledimo v teh nizkotnih in za človeštvo nevarnih zadevah. Vsem skupaj veliko zdravja, boljšega življenja, predvsem pa pameti v letu 2022.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.01.2022 ob 8:46 gost

        Pozabil sem dodati, da je čas, da končno spoznate, da pri tem virusu ne gre za zdravje ljudi temveč za uvedbo novega svetovnega reda z odvzemom človeških, delavskih, otroških in vseh drugih pravic ter kontroliranje ljudi. Najlaže to dosežeš tako, da močno prestrašiš ljudi in potem jih preko politikov, njihovih nastavljencev in podkupljenih medijev ta strah vsakodnevno doziraš v čim večji dozi.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.01.2022 ob 9:12 Karel K. gost

        Nisem ti hotel odgovarjati in več ti tudi nebom, vendar ti moram povedati, da ti se ne sekiraj za to, da moraš biti zaprt v kletki, saj si itak ves čas zaprt in le te norosti bolne na tem portalu pišeš. Kot sem ti že sporočil, če se boš kje pojavil bo množica in posamezniki pobednili, saj se bojijo ljudje pošasti intelektualne ali telesne. Kje pa je komu mar na balkanu in vzhodno, če umre nekaj deset dvajset sto ljudi več ali manj, nimajo niti približnih statističnih podatkov ampak prikazujejo stanje idealno. Po tvojem je to novi svetovni red, ko se ljudje v bolnicah borijo za življenje, ali se temu sami predajajo, jim za to morda plačajo, da imajo nataknjene dihalne naprave ali da jim kri čistijo v odprtem obtoku. Pa ti si čisti bedak in tudi tisti kateri tebi pritisne pozitivno oceno tvojega komentarja, ali pa si to sam stiskaš z dovoljenjem uredništva. Danes sem to tvoje dovoljenje poizkusil in jaz sam sebi ne morem pripeti več kot le eno pozitivko. Vse te norosti razen teh maloštevilnih naših z zdravo pametjo pa itak ti pišeš. Malo več priložnosti, da odgovarjaš ti dajem redkoma jaz, ko te opominjam na tvoje butasto podstrešje.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.01.2022 ob 9:59 gost

        Karel, tebe so Beovićeva, Logarjeva in drugi Janševi nastavljeni in televizija popolnoma zavedli in ti odvzeli še tiso pamet, ki jo imaš. Ne znaš več drugega kot ponavljati njihove laži in zavajanja, da bi znal kdaj pomsliti s svojo lavo je misij nemogoče. Če bi bilo tako kot on govorijo in kar ti ponavljaš, potem bi morali ljudje na Švedskem, na Madžarskem, na Hrvaškem, v Bosni, ............... umirati v milijonih, bolnišnice bi zaradi navala ljudi morale prenehati delovati, ................ pa ČISTO NIČ OD TEGA. OMENJENE DRŽAVE IMAJO CELO NIŽJO SMRTNOST OD KORONE KOT SLOVENIJA!!!!!!!!!!!! Vsak, ki ima dve minuti časa, te nategne. Ti samo verjemi v pravljce, ki jih slišiš na televiziji, ostali ljudje pa hočemo svobodno živeti. Toliko si butast, da sploh ne opaziš, da ti nastavljanci vsak mesec spreminjajo svoje besede, stavke in napovedi. Ti si najboljši primer kako z lažmi preko medijev zavesti, poneumiti in prestrašiti človeka. Škoda mojega časa za takšnega maloumneža kot si ti, zato bom nehal.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      01.01.2022 ob 9:08 gost

      Vsem priporočam, da si na portalu MMC pod člankom V nekaterih mestih množična slavja, v drugih vstop v novo leto bolj zadržan komentar komentatorja Borchica ob 8:23.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.