https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nove priložnosti za zaposlitev v Pomurju

05.01.2022 ob 18:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas preverili tudi tokrat, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 50 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

KOMUNALA MURSKA SOBOTA išče REFERENTA I. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo ter 2 leti delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega, nemškega in slovenskega jezika, računalniško znanje na višjem nivoju ter strokovni izpit iz upravnega postopka. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 8. januarja 2022. 

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče DIPLOMIRANO MEDICINSKO SESTRO V RAZVOJNIH IN METADONSKIH AMBULANTAH. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba, smer zdravstvena nega in babištvo ter 1 leto delovnih izkušenj. Potrebno je tudi znanje slovenskega jezika in osnovno računalniško znanje ter veljavna licenca za samostojno opravljanje dela v zdravstveni dejavnosti. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 8. januarja 2022. 

POMURSKE MLEKARNE MURSKA SOBOTA išče DELAVCA V PROIZVODNJI. Iščejo dva kandidata za razpisano delovno mesto. Zahtevajo osnovnošolsko izobrazbo oziroma srednjo poklicno, smer živilska tehnologija ter 3 mesece delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je večizmenski. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 6. januarja 2022. Prav tako iščejo KURJAČA V KOTLOVNICI. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna, smer elektrotehnika in energetika ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje in usposobljenost za pravilno razumevanje standardov preventivnega in kurativnega vzdrževanja. Urnik dela je večizmenski. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 6. januarja 2022. 

AVTO CENTER ANDREJEK MURSKA SOBOTA išče KONTROLORJA TEHNIČNIH PREGLEDOV. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 3 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so zahtevno računalniško znanje, najmanj tri leta dokazljivih delovnih izkušenj v avtoservis stroki na področju servisiranja ali popravila vozil ter opravljen izpit za kontrolorja tehničnih pregledov, ki pa ni nujen za zasedbo delovnega mesta. Urnik dela je dvoizmenski. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 26. januarja 2022. 

MODA MI & LAN MURSKA SOBOTA išče GOSPODARJA. Za to delovno mesto se zahteva osnovnošolska izobrazba oziroma srednja strokovna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je gibljiv. Ponujajo zaposlitev za določen čas 1 mesec. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 6. januarja 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

FOTO: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.01.2022 ob 18:38 gost

      Samo kvazi službe zato vse ta delavna mesta že zasedajo prijatelji in znanci od teh keri kao iščejo delavce.

      40 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.01.2022 ob 21:31 Rudi gost

      Hčerka začela s septembrom delati v Avstriji s 4h poskusnim delom. Je že za stalno zaposlena in dela komaj 3 mesece ima pa srednješolsko izobrazbo. O plači pa da ne govorim. Pri nas pa šteje samo izobrazba in delovne izkušnje. Znanja pa nimajo. Izobrazba se da kupiti, znanja pa ne...

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.03.2024 ob 9:54 gost

      Tuje korupcija v Sloveniji..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.