https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Potrdili 3.393 novih okužb, 8 oseb je umrlo

4.1.2022  

V ponedeljek je bilo potrjenih 3.393 novih okužb. 


Včeraj so opravili 7.485 PCR testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 45,3-odstoten, potrdili so 3.393 okužb. 

V državi je trenutno 20.225 aktivno okuženih z novim koronavirusom.

Vir: NIJZ

Hospitaliziranih je 531 oseb, od tega 162 na intenzivni negi. Najmlajši hospitaliziran bolnik je star 24 let, na intenzivni negi 21 let.

8 oseb s covidom-19 je umrlo. Skupno število umrlih tako znaša 5.622.

Naslovna fotografija: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.01.2022 ob 10:25 gost

      Kdor verjame tem številkam naj verjame, jaz jim ne verjamem. Za dodatne ukrepe je pač potrebno dvigniti število okužb. Smo pa res bogata država, ki si dnevno lahko privošči več kot milijo evrov za testiranje. Ko pa je bilo potrebnih nekaj tisoč evrov za nabavo nekih apararov, ki bi zdravil otroke, pa ta ista država tega ni zmogla kupiti. Če je toliko okuženih, potem cepivo dokazano ne deluje, a oni bi obvezno cepljenje. Butale vodijo državo.

      19 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.01.2022 ob 10:25 gost

      Res še premalo kao se je žuralo in kako se je še žuralo pri sosedih. Vsa stroka vsa bolna vlada vsa javna uprava je že za božič delala guzvo na mejnih prehodih. Vse zavore so njim popustile tam pri sosedih vsi so si napolnili državno blagajno zato ker so imeli vse odprto. Vse vrste sevov so pa privlakli v Slovenijo in ga zdaj tukaj veselo trosijo okoli. Kriv bo pa glupi narod kroga so zaprli.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.01.2022 ob 10:37 gost

      Dobro debeli ne rabis vsak dan cmizdrit pa se smilit sam sebi. Mi to ze dolgo vemo, da so stevilke prirejene. Nijz so namrec vedezevalci. Oni ze nekaj tednov prej povejo kolko bo okuzb in kaj se bo dogajalo. Tak pac je. Ti tu z svojim jamranjem ne bos nic spremenil ne jaz ne kdo drug zato je brezveze glede tega tarnat pa se obremenjevat z stevilkami. Jaz se iz teh stevilk samo se smejim pa si mislim svoje.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.01.2022 ob 11:12 gost

      10. 37,,,,,debil res si zmagal ker ti je nekdo prišepnil da to kar tvoj vele vodja bolni kreten,,,, januš grozni,,,, govori ni nič res. Bravo kreten.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.01.2022 ob 11:15 gost

      Ti natoj sliki že dvej leti stujij pri ton okenci. Nej čudo ka sej viruse tak dugu pri nas zadržal. Verjetno mu klima tukaj zelo odgovarja kot labodekan tan pri bolnici v Rakičan.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.