https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Šalovcih končali z izgradnjo Ekonomsko-poslovne cone

09.01.2022 ob 13:00  

Občina Šalovci zaključuje projekt izgradnje ekonomsko-poslovne cone v Šalovcih. Nedavno pa so uredili in na novo asfaltirali tudi parkirišče pri pokopališču v Šalovcih.


Ekonomsko-poslovna cona

Projekt izgradnje ekonomsko-poslovne cone v Šalovcih je občina dobila sofinancerska sredstva Evropske unije in države. V okviru projekta je bila v celoti zgrajena komunalna infrastruktura, in sicer priključek na regionalno cesto kot tudi nova dostopna cesta s pločniki, vodovodno omrežje, kanalizacija, električno omrežje in javna razsvetljava.

Poslovna cona se razteza na dobrih treh hektarjih površin v naselju Šalovci v neposredni bližini železniške postaje Hodoš. Dela je izvajalo gradbeno podjetje Legartis, d. o. o. Vrednost izgradnje znaša milijon devetdeset tisoč evrov, od tega je dobrih 766 tisoč evrov sofinancerskih sredstev.

V prihodnjih tednih sledijo še geodetske odmere parcel, namenjene za gospodarsko dejavnost, in pridobitev uporabnega dovoljenja.

Parkirišče pri pokopališču

Občina Šalovci je prav tako uredila in na novo asfaltirala parkirišče pri pokopališču v Šalovcih – vas in del ceste ob pokopališču. V zaključni fazi del bodo označili še parkirna mesta, s čimer bodo uporabniki pridobili več parkirnih mest in urejeno okolico pokopališča.

Dela so vredna dobrih 8 tisoč evrov, izvajala pa sta jih občinski režijski obrat in podjetje GP Via gradnje, d.o.o.

Foto: Občina Šalovci 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.01.2022 ob 19:19 gost

      V Šalovcih končali z izgradnjo Ekonomsko-poslovne cone in bodo poplačali stare dolgove.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.01.2022 ob 19:28 gost

        imaš prav,pa naj mi kdo reče ,da župan občine Šalovci ni sposoben izpeljati,kar si je zamislil in kot zgoraj daješ komentar,še stare dolgove bo poplačal,kar je naredil prejšnji župan omenjene občine.ČESTITKE ,tako se dela.

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.01.2022 ob 20:13 shalovtsy boy gost

      Ge bon prvi investitor s Šalofcaj. Koleslin bon si tan pumpo.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.