https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/578/1033/CENTER_ZA_DRUZINE_MURSKA_SOBOTA

LOKALNO

Unovči turistični bon in prejmi darilni bon

07.01.2022 ob 6:05  

Prodajna akcija unovči turistični bon in pridobi darilni bon za Maximus omogoča, da stranke s plačilom storive nočitve v RIS Dvorcu Rakičan pridobijo darilni bon.

https://www.pomurec.com/vsebina/65904/Unovci_turisticni_bon_in_prejmi_darilni_bon

Rezervacijo nastanitve v Dvorcu Rakičan lahko uredite pisno na elektronskem naslovu: booking@ris-dr.si, po telefonu (02) 535 18 91 ali osebno v turistični pisarni dvorca Rakičan. Rezervirano nočitev v RIS Dvorcu Rakičan gost v celoti plača v namestitvenem objektu na dan prihoda. Stranka rezervirane storitve in dodatne storitve, ki jih je dogovorila ob prihodu v RIS Dvorec Rakičan, plača s plačilnimi sredstvi, ki jih sprejema RIS Dvorec Rakičan, tj. turističnimi boni, gotovino, plačilnimi karticami. Ne glede na plačilno sredstvo je cena storitev enaka. 

Kako do prodajne akcije in do kdaj traja?

Prodajna akcija vključuje namestitev v vrednosti najmanj 200 evrov, pri čemer vnovčitelj turističnega bona oz. plačnik z gotovino ali kartico prejme darilni bon Maximus v višini 100 evrov, ki se lahko uporabi v vseh trgovinah trgovskega centra Maximus v Murski Soboti in Gornji Radgoni, kakor tudi v Cineplexxu v Maximusu. Darilni bon Maximus posamezni gost prejme po opravljenem postopku prijave v nočitev, na dan prihoda. Prodajna akcija trenutno traja do konca januarja 2022.

Turistični bon 2020 lahko koristite samo za plačilo nočitve ali nočitve z zajtrkom. Turistična taksa je obvezno doplačilo in jo gost plača na dan prihoda v RIS Dvorec Rakičan ob prijavi.

Prenos bonov med družinskimi člani

V zakonu je določena prenosljivost bona med upravičenčevimi sorodniki v ravni vrsti do drugega kolena (stari starši, starši, otroci, otroci zakonca ali zunajzakonskega partnerja, vnuki), zakonci, zunajzakonskimi partnerji, partnerji v sklenjeni ali nesklenjeni partnerski zvezi ter med otroci in njihovimi zakonitimi zastopniki, če to niso njihovi starši. Ne prenaša se med brati, bratranci, strici, sosedi, sodelavci, prijatelji itd.

Turistična pisarna je odprta vsak delovni dan med 8. in 16. uro ter se nahaja v prvem nadstropju dvorca Rakičan (vhod ob klavirju).

    Fotogalerija