https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Od srede spremenjen prometni režim pri avtobusni postaji

11.01.2022 ob 6:00  

Občina Gornja Radgona obvešča, da bo v sredo, 12. januarja 2022, izbrani izvajalec del GMW d.o.o. iz Turjancev pričel z izvajanjem gradbenih del pri ureditvi novega krožišča v centru mesta Gornja Radgona.

 

Od tega dne naprej bo zaradi izvajanja gradbenih del v celoti zaprt uvoz na avtobusno postajo iz smeri Lenarta, in sicer vse do poslovnega prostora Urarstvo Budja. V celoti bo zaprto tudi parkirišče pred avtobusno postajo, ki se bo od tega dne naprej v celoti preselila na lokacijo spodnje avtobusne postaje pri železniški progi.

Parkirni prostori bodo v tem času zagotovljeni samo na zgornjem parkirišču nad avtobusno postajo, do katerega bo dostop iz smeri Prešernove ceste omogočen enako kot je bilo že do sedaj, prav tako pa na voljo ostajajo drugi parkirni prostori po mestu.

Dostop s smeri Lenarta in Radencev bo omogočen preko prilagojenega uvoza iz Partizanske ceste mimo objekta Nove kreditne banke Maribor. V tem delu bo, kot je prikazano na grafiki, dosedanji enosmerni promet začasno spremenjen v dvosmerni promet, tri parkirna mesta ob robu pločnika pa bodo zaradi normalnega odvijanja dvosmernega prometa ukinjena.

Do vseh lokalov, ki se nahajajo na območju avtobusne postaje, bo omogočen peš dostop po pločniku iz smeri Prešernove ceste in po stopnicah iz smeri zgornjega parkirišča nad avtobusno postajo.

Na Občini prosijo, da začasno spremenjen prometni režim na tem območju mesta sprejmete z razumevanjem in veliko mero strpnosti. Po dokončanju bo namreč ta za Občino Gornja Radgona pomembna investicija v veliki meri vplivala na izboljšanje kvalitete življenja vseh občanov, predvsem pa prebivalcev večjega dela mesta, so zapisali.

Vir: Občina Gornja Radgona

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.01.2022 ob 7:45 Zavarovalniske goljufije gost

      Zavarujte si le najpomembnejse ali tisto kar je nujno potrebno in se to cim manj.....CUSTVA STRAN!!!...... Denar, ki ga namenite za zavarovanja ga raje dajte na stran ali kupite delnice Krke, Luke Koper in podobno..... Ce se vam kaj zgodi pa prodajte delnice.... Bistveno lazje, kot vam zavarovalnica placa odskodnino....... Se posebej ne sklepajte varcevanja ali nalozbene police pri zavarovalnicah, ker boste na koncu razocarani.......... Se posebej se izogibajte zavarovalnici Wiener Stadtische, ker bodo iskali dlako v jajcu ali celo na ponarejenih listinah upravicevali neizplacilo odskodnine..... Lp, nekdanji zastopnik

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 15:31 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.