https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Občina Beltinci podelila deset štipendij

09.01.2022 ob 12:30  

V petek, 7. januarja, je v sejni sobi Občine Beltinci potekal sprejem štipendistov ter slovesni podpis pogodb o štipendiranju.

Štipendiste je sprejel župan Občine Beltinci Marko Virag, ki jim je čestital in jim na njihovi nadaljnji izobraževalni poti zaželel veliko uspehov.

Zbrane je nagovoril tudi predsednik Uprave Pomurske izobraževalne fundacije PIF Murska Sobota ter državni sekretar na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, dr. Mitja Slavinec.

Slovesnega podpisa so se udeležili Ivo Prelog iz Beltinec, Katja Vöröš iz Beltinec, Eva Tratnjek iz Lipovec, Domen Baša iz Melinec in Nikolaj Zver iz Dokležovja.

Letošnji štipendisti pa so še Jasna Klemenčič iz Bratonec, Timotej Žerdin iz Beltinec, Jan Forjan iz Melinec, Nina Perdigal iz Dokležovja in Zala Janža iz Bratonec.

Skupno je bilo v študijskem letu 2021/2022 podeljenih 10 štipendij - 5 štipendij študentom naravoslovnih oz. interdisciplinarnih ved in 5 štipendij študentom družbenih oz. humanističnih ved.

Vir in foto: Občina Beltinci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.01.2022 ob 12:45 Magyar Bacsi gost

      Mastnolasi je baje v Hoferju nakupil koprivov, kamilični in brezov šampon.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.01.2022 ob 14:29 Štrk gost

      Žena se njemi štipendera

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.01.2022 ob 17:04 gost

      Nekoč je tak bilo, da tisti ki je dobil štipendijo se je moral tam tudi zaposliti, sedaj pa vi štipendirate ko pa končajo pa vsi v tujino in ko vas j............. Je pa tudi res, da smo nekoč bili država, dandanes pa NISMO več država, še manj pravna niti demokratična in čisto prav je da mladi zapustijo tako vukojebino.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.01.2022 ob 9:32 Občan gost

      Malo de trbelo shujšati,pred volitvami,župan si nemre vkup zakapčiti sakoja.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 17:04 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.