https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 60 novih okužb

10.1.2022  

Včeraj je bilo opravljenih 5.233 PCR testiranj, potrjenih je bilo 2.515 novih okužb. 

V nedeljo, 9. januarja, v Pomurju potrdili 60 novih okužb

V nedeljo so okužbe potrdili v 21 pomurskih občinah. 13 v Murski Soboti, 10 v Ljutomeru, 4 v Gornji Radgoni, 3 v Apačah, Beltincih, Križevcih, Lendavi in Radencih, 2 na Kobilju, v Moravskih Toplicah, Puconcih, Tišini in Veržeju, ena okužba na Cankovi, v Črenšovcih, Dobrovniku, Gradu, Razkrižju, Rogašovcih, Svetem Juriju ob Ščavnici in Turnišču.

V soboto, 8. januarja, v Pomurju potrdili 132 novih okužb

V soboto so okužbe potrdili v 21 pomurskih občinah. 29 v Murski Soboti, 18 v Lendavi, 12 v Moravskih Toplicah, 10 v Gornji Radgoni, 8 v Ljutomeru in Puconcih, 6 v Tišini, 5 v Apačah, Beltincih in Radencih, 4 v Črenšovcih in Turnišču, 3 v Cankovi, Križevcih in Kuzmi, 2 v Gradu, Rogašovcih in Sv. Juriju ob Ščavnici ter 1 v Gornjih Petrovcih, Šalovcih in Veliki Polani.

V petek, 7. januarja, v Pomurju potrdili 137 nove okužbe

V petek so okužbe potrdili v 23 pomurskih občinah. 31 v Murski Soboti, 15 v Lendavi in Ljutomeru, 11 v Apačah, 9 v Gornji Radgoni, 8 v Beltincih, 7 v Radencih, 5 v Moravskih Toplicah, 4 v Puconcih in Veliki Polani, 3 v Gornjih Petrovcih, Gradu, Križevcih, Rogašovcih, Tišini in Turnišču, 2 v Cankovi, Dobrovniku in Šalovcih ter 1 v Črenšovcih, Razkrižju, Sv. Juriju ob Ščavnici in Veržeju.

V četrtek, 6. januarja, v Pomurju potrdili 127 novih okužb

V četrtek so okužbe potrdili v 21 pomurskih občinah. 33 v Murski Soboti, 13 v Ljutomeru, 11 v Gornji Radgoni, 9 v Radencih, 8 v Beltincih in Lendavi, 5 v Cankovi, Rogašovcih in Tišini, 4 v Apačah, Moravskih Toplicah, Turnišču in Veržeju, 3 v Gradu in Puconcih, 2 v Šalovcih in Sv. Juriju ob Ščavnici ter 1 v Črenšovcih, Križevcih, Razkrižju in Veliki Polani.

V sredo, 5. januarja, v Pomurju potrdili 135 novih okužb

V sredo so okužbe potrdili v 21 pomurskih občinah. 27 v Ljutomeru in Murski Soboti, 11 v Beltincih, 8 v Gornji Radgoni, 7 v Moravskih Toplicah in Puconcih, 6 v Sv. Juriju ob Ščavnici in Tišini, 5 v Apačah, Križevcih in Lendavi, 4 v Gradu, 3 v Radencih, Turnišču in Veržeju, 2 v Črenšovcih in Šalovcih ter 1 v Kuzmi, Odrancih, Rogašovcih in Veliki Polani.

V torek, 4. januarja, v Pomurju potrdili 148 novih okužb

V torek so okužbe potrdili v 24 pomurskih občinah. 34 v Murski Soboti, 20 v Ljutomeru, 15 v Lendavi, 12 v Gornji Radgoni, 11 v Moravskih Toplicah, 9 v Radencih, 7 v Beltincih, 6 v Sv. Juriju ob Ščavnici, 4 v Črenšovcih in Turnišču, 3 v Tišini, 2 v Apačah, Cankovi, Dobrovniku, Gradu, Križevcih, Kuzmi, Puconcih, Razkrižju, Rogašovcih in Veržeju ter 1 v Gornjih Petrovcih, Šalovcih in Veliki Polani.

ponedeljek, 3. januarja, v Pomurju potrdili 86 novih okužb

V ponedeljek so okužbe potrdili v 21 pomurskih občinah. 33 v Murski Soboti, 10 v Beltincih, 7 v Ljutomeru, 6 v Križevcih, 5 v Moravskih Toplicah, 4 v Tišini, 3 v Puconcih, 2 v Dobrovniku, Gornjih Petrovcih, Šalovcih in Veržeju ter po eno v Cankovi, Gornji Radgoni, Gradu, Lendavi, Odrancih, Radencih, Razkrižju, Rogašovcih, Turnišču in Veliki Polani.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.01.2022 ob 10:23 gost

      V ENEM DNEVU UPADLO ZA VEČ KOT 55 %? LAŽITE VI KOMU DRUGEMU, NE NAM. NASTAVLJENI " STROKOVNJAKI " PA LAŽEJO KAKO SE HITRO ŠIRI KOT VIHAR. IMEJTE VI ZA NORCA KOGA DRUGEGA NE POŠTENE DRŽAVLJANE. DOVOLJ JE TEGA CIRKUSA IN TEH LAŽI. V BOLNIŠNICI RAKIČAN SAMO ŠE 47 BOLNIKOV, VI PA DELATE KONEC SVETA.

      25 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.01.2022 ob 13:48 gost

      Vse to je nateg stoletja in samo kapitalisti bodo iz tega prišli kot zmagovalci. Ves ostali svet pa ntegnjeni glupi narod.

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.01.2022 ob 16:44 Karel K. gost

      Te hinavce takoimenovane proticepilce kateri zganjajo to proticepilsko in protivirusno kampanjo je potrebno pustiti in jih več ne siliti, da se naj spremenijo, da se naj cepijo in naj upoštevajo ukrepe. Naj se okužijo in bodo potem morda sami spoznali, da so bedaki, ko bodo na škrge dihali ali se bo njihovo dihanje za vedno ustavilo, ali bodo čutili celo življenje posledice svoje nososti. Seveda bodo spet dolga leta obremenjevali slovenski zdravstveni sistem in zdravstveno blagajno. Morda se bobo sami spametovali, ko se z njimi več nihče ne bo ukvarjal in bodo tako postali nepomembni. Sedaj, ko vidijo, da se strokovnjaki trudijo tudi njim pomagati, se počutijo pomembne. Potrebno jih je narediti v tem pogledu za nepomembne.

      10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.01.2022 ob 16:53 gost

        Tebi bi že zdavnaj en strokovnjak psihiatrične stroke moral pomagati. Ker ti nihče ni, pišeš nore komentarje na portalu. Tudi norci imate pravico živeti.

        6 10 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.01.2022 ob 17:31 Karel K. gost

      Tako, pa imamo že prvo reakcijo enega od teh necepilskih fanatikov. Reagira panično in nerazumno ter opravlja drugega. Užaljen je, ker ni več v središču pozornosti, da bi se zaradi njegove proticepilske norosti kdo vznemirjal. Torej je potrebno slovenskim strokovnjakom ta moj predlog predočiti in jim priporočati, da v tem smislu začnejo obravnavati te necepilce in protikoronce. Pustiti jih je potrebno na brisanem polju, naj se sami znajdejo.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.01.2022 ob 17:59 Karel K. gost

      Dovoliti jim je potrebno obiske stadionov in drugih predstav, naj se zabavajo in se naj okužijo. Le to jih bo spametovalo, saj bodo pristali v bolnicah in bodo v stometerskih vrstah čakali na urgntno posteljo z ventilatorjem, zdravniki jih bodo izbirali, kateremu bodo dali ventilator in katerega bodo pustili. Morda bodo v tem primeru njihovi sledilci spoznali, da so zaslepljeni fanatično bolni na podstrešju in se bodo množično podali na cepljenje. Tem že bolnim proticepilskim fanatikom žeitak več ne bo možno pomagati, le dojeli bodo, da jih je njihova norost, hinavščina, lažnivos pripeljala do trpljenja in odhoda na drugi svet.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.01.2022 ob 20:24 jošt gost

      16.53 Kaj pa manjka tem komentarjem prav nič .Nič neresničnega ni napisano .Kaj ti sebe uvrščaš med pametne .Če bi bil tega ne bi napisal.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.01.2022 ob 8:53 Plandemija gost

      V pravi pandemiji bi bil črni trg za cepljenja in ne za ponarejena potrdila Covid

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.