https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Priložnost v občinski upravi, šolstvu, zdravstvu in negi

12.01.2022 ob 17:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas preverili tudi tokrat, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 140 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

OBČINA LENDAVA išče STROKOVNEGA SODELAVCA V. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Celotno besedilo objave je objavljeno na spletni strani občine. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 13. januarja 2022. Prav tako iščejo POSLOVNEGA SEKRETARJA. Za to delovno mesto se zahteva višješolska izobrazba oziroma višja strokovna izobrazba ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so delovne izkušnje na področju pisarniškega poslovanja, organizacijske sposobnosti, zanesljivost in natančnost. Celotno besedilo objave prostega delovnega mesta je objavljeno na spletni strani občine. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 13. januarja 2022. 

DOM STAREJŠIH RAKIČAN išče BOLNIČARJA/NEGOVALCA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo oziroma srednjo strokovno izobrazbo, smer zdravstvena nega in babištvo ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Za to delovno mesto se zahteva še dobro znanje slovenskega jezika ter osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za določen čas 8 mesecev. Urnik dela je dopoldan. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 12. januarja 2022. Prav tako iščejo SOCIALNEGA OSKRBOVALCA II. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba oziroma srednja strokovna izobrazba, smer zdravstvena nega in babištvo. Za to delovno mesto se zahteva tudi dobro znane slovenskega jezika in osnovno znanje računalništva. Ponujajo zaposlitev za določen čas do 21. avgusta 2022. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 12. januarja 2022. Prav tako iščejo DIPLOMIRANO MEDICINSKO SESTRO.

DOM STAREJŠIH OBČANOV LJUTOMER išče TELEFONISTA/RECEPTORJA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Za to delovno mesto se zahteva še usposabljanje in preizkus iz varstva pri delu in požarnega varstva, poznavanje psihofizičnih veščin in spretnosti. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 13. januarja 2022. 

ZAVOD RS ZA ŠOLSTVO MURSKA SOBOTA išče VIŠJEGA SVETOVALCA PODROČJA I. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba, smer izobraževalne znanosti ter 8 let delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so zelo dobro znanje angleškega in madžarskega jezika, zahtevno računalniško znanje, opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja ter izkušnje iz pedagoškega vodenja in organizacije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 20. januarja 2022. 

Veliko delovnih mest je razpisanih v zdravstvu in negi, proizvodnji ter gostinstvu. Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

FOTO: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.01.2022 ob 17:46 gost

      Same visokošolske službe. Kere so že itak prijatelji zasedli tukaj pa je samo še formalnost.

      18 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.01.2022 ob 6:37 gost

        Jake visokošolske službe, telefonist receptor, poslovni sekretar , bolničar negovalec, socialni oskrbovancev VSE MINIMALEC

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.01.2022 ob 18:32 123 gost

      To niso prosta delovna mesta za mlade ker nimajo delovnih izkušenj ampak so rezervirana za že znana imena ki točno te pogoje izpolnjujejo, stara praksa

      19 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.01.2022 ob 18:49 gost

      Saj lenuhi se tak NE zanimajo za delo!!!!!!!!!!!! Dobri pa smo itak vsi zaposleni!!! Samo jamrajo in molijo boga da ne najdejo dela!! Sami izgovori!!

      6 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.01.2022 ob 17:26 neto gost

        zato ker nismo tak fuknjeni kak vi delavci da delate za tak sramotno plačo. izpod 1300 € neto niti ne oči en odprem.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.01.2022 ob 18:50 gost

      Pa ka smo mi na Mađžarskon ?

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.01.2022 ob 8:26 gost

      Ja že dvej leti od takrat ko so nas prodali za podporo v državnem zboru z strani madžarskega poslanca. Kajti on podpira debilno vlado z dvigon rok vlada debilna pa njemu Prekmurje.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.01.2022 ob 9:26 zavodec gost

      za taka malo boljša del. mesta ti ne težijo iz zrsz. a za tista najhujša del. mesta, ko niti pod razno ni fiksna služba, plača pa še manj, pa te takoj kličejo-da ti še bolj zjebejo život. prasci so tudi ti na zrsz.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.01.2022 ob 12:19 Koks321 gost

      Sama visokonormativna mesta

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.01.2022 ob 18:21 Če bi le vedele še inšpekcije gost

      Eni razpisi se kar vrstijo, ker tako kapne denar tistim, ki zaposlijo. Potem spet odpoved pa spet na novo. Vsakih nekaj mesecev. Le slediti je treba. Inšpekcije pa nič.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.01.2022 ob 12:13 klošar gost

        ali pa zato, ker jim gre slabo in nihče noče ostati. v cvsakem primeru je že na daleč za videti da so mučke tam.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      01.02.2022 ob 16:17 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.