https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Top zaposlitve tega tedna

18.01.2022 ob 18:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas preverili tudi tokrat, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 110 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas.  

POMURSKE LEKARNE MURSKA SOBOTA išče FARMACEVTSKEGA TEHNIKA. Razpisani sta dve delovni mesti. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo, smer farmacija. Dodatni pogoj za zasedbo tega delovnega mesta je osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 19. januarja 2022. 

ZAVOD ZA GOZDOVE MURSKA SOBOTA išče SVETOVALCA VII/1 - PROJEKT NATURA MURA. Za to delovno meso se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje iz projektnega vodenja, organizacijske sposobnosti, samoiniciativnost, kreativnost, komunikativnost, natančnost in zaželeno je lastno prevozno sredstvo. Ponujajo zaposlitev za določen čas do 30. novembra 2023, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 25. januarja 2022. Prav tako iščejo SVETOVALCA VII/1 - PROJEKT IDES. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje iz projektnega vodenja, organizacijske sposobnosti, samoiniciativnost, kreativnost, komunikativnost, natančnost in zaželeno je lastno prevozno sredstvo. Ponujajo zaposlitev za določen čas do 31. decembra 2022, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 25. januarja 2022. 

KODILA MURSKA SOBOTA išče NABAVNO PRODAJNEGA REFERENTA. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba, smer ekonomija ter 3 mesece delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika in osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 22. januarja 2022. 

ZDRAVSTVENI DOM MURSKA SOBOTA išče PSIHOLOGA III. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so osnovno računalniško znanje, strokovni izpit za poklic psiholog v zdravstveni dejavnosti ter poznavanje in spoštovanje pacientovih pravic po ZPacP. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, z 2-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 22. januarja 2022. Prav tako iščejo SREDNJO MEDICINSKO SESTRO V PRIMARNI DEJAVNOSTI (PRIPRAVNIK). Razpisanih je pet delovnih mest. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba, smer zdravstvena nega in babištvo. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje ter poznavanje in spoštovanje pacientovih pravic. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev oziroma za čas trajanja pripravništva. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 22. januarja 2022. 

AMZS MURSKA SOBOTA išče REFERENTA ZA REGISTRACIJE IN ZAVAROVANJA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so opravljen izpit iz ZUP in preizkus znanja za referenta - pooblastilo AVP, izpit za zavarovalnega zastopnika in dovoljenje za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja, računalniško znanje ter poznavanje zakonodaje in podzakonskih predpisov s tega področja dela. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

FOTO: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.01.2022 ob 9:38 gost

      Naj bolj resen je cartago oni vse zaposlijo samo ka skasejraju potem pa adijo. In to se dogaja dogaja dogaja. Država pa plča pridejo iz čakovca I Varaždin. Samo je problem ker ti ne plačujejo v penzijsko blagajno to je država pozabila. Slovenci pa zaradi tih delavcev ne dobijo službe. Kajti Hrvati so za delodajalca bolj donosi manj stanejo ne da bi več delali. Kajti delajo manj kot Slovenci.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.01.2022 ob 10:39 plakol gost

      ja, bo nekdo s srednjo šolo še moral iti delati izpit iz zup. malo morgen! raje bom dalje doma, kot da se še moram učiti, da pol dobim ušivo plačo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.