https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Nasilnežu izrekli prepoved približevanja

18.01.2022 ob 7:00  

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, tri poškodbe vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi.

Na območju Lendave je bilo obravnavano nasilje v družini. Osumljenemu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja. Na območju Murske Sobote obravnavana zatajitev in poškodovanje tuje stvari, v Ljutomeru tatvina mobitela.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja iz Ljutomera, ki se ob intervenciji ni pomiril je bilo odrejeno pridržanje.

V Beltincih je bil zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja kršitelju zasežen osebni avtomobil.

V Petišovcih je bilo prijetih devet tujcev, ki so nezakonito vstopili v državo. Med postopkom so vsi zaprosili za mednarodno zaščito in so bili odpeljani v azilni dom.

Meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na celotnem območju PU Murska Sobota.

*Naslovna fotografija: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.01.2022 ob 11:40 gost

      Bolj bodo policisti svoje delo opravljali vestno bolj jih bo pittbul Hojs in Olaj in Janša premeščali. Kajti bolj si priden prej letiš edino če poližes pravi osebi,,, rit,, in članarino plačaš pravi stranki SDS potem pa napreduješ.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.01.2022 ob 18:12 Samson.. gost

      Boljsega vodenja policije ni bilo v vsej slovenski zgodovini.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.01.2022 ob 18:26 gost

      TIJ KA RITI LIJŽEŠ imaš polne roke dela!! satan

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.