https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ljutomerska županja sprejela Janeza Slaviča

21.01.2022 ob 6:05  

V torek, 18. januarja 2022, je županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba sprejela mag. Janeza Slaviča.

Janez Slavič je konec lanskega leta po skoraj treh desetletjih vodenja Kasaškega kluba Ljutomer predsedniško mesto tega najstarejšega in najuspešnejšega slovenskega kasaškega kluba predal Branku Kristlu.

Karbova mu je ob tej priložnosti predala Monografijo Ljutomera in se mu zahvalila za vsa njegova dela in prizadevanja, da ima ljutomerski hipodrom odlično infrastrukturo, vrhunske konje in temu primerne rezultate na tekmovalnih stezah.

Slavič, ki je dopolnil 78 let, je vodenje Kasaškega kluba Ljutomer prevzel leta 1992, po predaji predsedniške funkcije pa v klubu ostaja kot član upravnega odbora. »Ves ta čas, odkar delujem v klubu, me je gnala želja, da prispevam nekaj k temu bogastvu, ki so nam ga dali predniki. Gre za slovensko kulturno dediščino, ki jo moramo ohraniti za zanamce,« je ob tem poudaril Slavič.

Naslovna fotografija: Občina Ljutomer.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.01.2022 ob 12:48 gost

      Županja Olga spet brez maske, kako neodgovorno do starejših in slab zgled drugim.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.01.2022 ob 13:02 domačin gost

      Gos. Slavič in gospa Karba sta oba zdrava precepljena in vzorna državljana Slovenije! Oba sta pred druženjem opravila test , bila negativna in sta lahko oba sodelovala brez mask v kratki promociji ! Zaradi lepše spominske slike!!!!!!!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.01.2022 ob 19:13 haha gost

      pa takšna anticepilka ! ja letos bo vse sprejemala, ker so volitve

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 16:57 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.