https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Umrl je ameriški glasbenik Meat Loaf

21.01.2022 ob 0:00  

V 75. letu starosti je umrl ameriški pevec in igralec Meat Loaf.

Meat Loaf, rojen kot Marvin Lee Aday, je bil na glasbeni in filmski sceni prisoten več kot šest desetletij. Med svojo bogato kariero je prodal čez 100 milijonov albumov in zaigral v več kot 65 filmih.

Zaslovel je s svoji prvim albumom »Bat Out of Hell«, ki je eden najbolje prodajanih albumov vseh časov. Med njegovimi največjimi uspešnicami je vsem znana balada Id Do Anything for Love (But I Wont Do That).

Novico o smrti so svojci sporočili na pevčevi Facebook strani. Zapisali so, da je bila ob pevcu v zadnjih trenutkih žena Deborah. Vzroka smrti pa niso navedli.

*Naslovna fotografija: FB Meat Loaf. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.