https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V dimniku so zagorele saje

22.01.2022 ob 18:20  

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da je ob 16.47 prišlo do požara v stanovanjski stavbi.

Zagorele so saje v dimniku stanovanjske hiše v Kajuhovi ulici v Beltincih.

Požar so pogasili gasilci PGD Beltinci.

*Fotografije so simbolične. Naslovna fotografija: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.01.2022 ob 18:27 gost

      Krivi DIMNIKARJI !!!!!!!!!! Če znajo dobro kasirati , naj tudi dobro očistijo pa ne prijde do požara v dimniku !! delajo se samo velike đeke---louraške !!!!!!!!?

      8 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.01.2022 ob 19:35 Ingor gost

        Ti men rec kak je lahko kriv dimnikar ce stranka nima pravilnega izgorevanja mokra drva premajhna temperatura premalo kisika za izgorevanje pol pa ni cudno da se katran dela katrana pa nemoreš spucat lahko ga samo skuriš fine saje se neužgejo užge se samo katran in to nastaja pri nepravilni kurjavi se rece stranka kriva nela dimnikar

        18 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.01.2022 ob 9:53 gost

      Potem pa naj so tvoja jajca daljša !!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.