https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Najboljši komentarji v letu 2021

30.12.2021 ob 11:00  

V počasi iztekajočem se letu 2021 smo se na Pomurec.com odločili, da izberemo najboljši komentar bralcev leta.

 

Objavljamo najboljše komentarje bralcev Pomurec.com v letu 2021 po izboru uredništva in ocenah bralcev. Osredotočili smo se na pozitivnost, ker nam tega v naših življenjih in komentarjih primanjkuje. Naj bo čim več te pozitivnosti v vaših mislih tudi v prihajajočem letu. 

Jožefa

"Bodimo ponosni na oba nagrajenca.
Oba, vsak po svoje sta sta Prekmurje postavila na kulturni zemljevid doma in po svetu.
Obema čestitke 👍👍"

Gajdar

Mitja imaš moje čestitke. Prekmurci smo lahko ponosni, da imamo po dolgem času našega človeka na tako visokem položaju.
Mitja ne oziraj se na negativne komentatorje, saj ti ne premorejo ščepca tvoje pameti, to so zaviralci našega razvoja, ti sigurno v svojem življenju niso naredili ničesar v svoji nemoči znajo samo žaliti in obrekovati tiste, ki so sposobni.

Gost

Lepo in vzpodbudno, da rojaki na Madžarskem tako lepo obeležujejo slovenski kulturni praznik. Čestitke jim za izvedbo in tako naprej. Naj porabska in slovenska beseda živita naprej.

Ana

"Lepo, pohvalno. Več takšnih pozitivnih novic na portalu, ne samo korona in Mura."

Štef

"Lepo. Pohvale. Končno iz Prekmurja nekaj v slovenskem in ne hrvaškem jeziku. Čeprav ne poslušam to zvrst vseeno pohvale fantje za speven komad, ki gre v uho. Samo tak dalje fantje."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 14:32 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.